Brevet till veckorevyn

Ja, ja det är kanske öppet mål att skriva till veckorevyns-sexfrågespalt. Men nu har jag gjort det. Någon som sett om det blivit publicerat? Eller det är kanske inte någon i läseskaran som prenumerar på veckorevyn längre?

 

”Hej veckorevyn,

jag undrar, för att gå rakt på sak om jag har blivit bög.

I dag var vi på middag, min fru och jag och våra tre barn.

Till förrätt bjöds rårakor med kaviar. Toppengott! Varmrätten var en riktigt fin slätvar eller möjligen piggvar. Vi tjafsade lite om det. Svårt att avgöra faktiskt.

Se när vi kom hem kände jag att jag var lite hungrig igen, jag är en stor rackare på nästan 125 kilo. Men, och det är här jag började fundera, jag tänkte inte omedelbart kött. Nix, tvärtom, jag länsade kylen på räksallad. Dessutom var jag inte sugen på whisky, utan var helt nöjd med vatten med citron i.

Inte så farligt tänker du, men för mig var det en riktig tankeställare och väckarklocka.

Jag har ett par kompisar som jag misstänker är bögar, åtminstonde har de föreslagit en del märkligheter i berusat tillstånd, så jag känner till tecknen. Häromdagen sa jag till min fru att om hon ville lägga sig i stället för att göra rajraj, så var det okej för jag ville ändå jobba med min hemsida www.kungforpresident.se Där skriver jag ironiskt nog liknande brev som det här fast mest till kundtjänster. En och annan straight nakenbild slinker också in. Vore dock tacksam om ni inte nämnde sidan, då jag försöker hålla en rätt hård profil där.

Nu är jag mer hungrig, och till min fasa är jag sugen på det tjejigaste av allt. Grekisk sallad, utan lök.

Har du något tips eller varit med om något liknande vore jag mycket glad för ett svar. Snabbt!
Har absolut ingen lust att bli bög eller för den delen vegetarian.

Mvh och kramar

Daniel”

Bifogar en bild från lantmännen som kan eller kanske inte ha med ämnet att göra. Mer på det temat här och här

10 Comments

 1. Jag som alltid sagt att FETA ost är Guds straff till mänskligheten! Därför skulle jag ALDRIG närma mig en Grekisk sallad [med eller utan lök] – nu finns det alltså ytterligare en anledning:-)

 2. Jag visste det….

  Nu kommer du till insikt, välkommen ut ur garderoben!!!!

   1. Klaga inte nu, jag lever på hoppet…..

    Inget fel i lite manlove….

    1. Vi gör så här Denis, du skriver ett eget brev till veckorevyn som vi publicerar här. Se det som en svenskläxa du hoppade över i nian. (Men du gjorde nog de flesta av dina läxor)

 3. Pasta sallade måste vara revisorns dröm, billig råvara som även kan säljas dagen efter kall uppblandad med lite olja och andra saker som blev över från gårdagen!

  Vilket nu betyder att vi har klarat av både guds påbud och glada revisorer i ett litet inlägg om homoerotiska fantasier – var skall detta sluta?

 4. Hallå! Man är väl inte bög för att man suger av en kompis?!?

  1. Av någon outgrundlig anleding blev den klassad som skräpkommentar av programmet. Som vanligt har du både mer erfarenhet och mer rätt än vad jag har!