Debbie does Dallas

Medan jag gör IKEA. Jag fick hur som helst extra sås, men det kanske Debbie också fick. Skall erkänna att jag inte sett just den filmen, slarvigt och inte allmänbildat jag vet. Förlåt.

Här är flera inlägg om IKEA, vi har ett på gång men IKEA är förvånansvärt ointresserad trots att det handlar om två batterier som exploderat utan att vi gjort något. Inte ens ett ursäkta eller hoppas allt gick väl har de bemödat sig med. Däremot är det en jävla massa tjat om kvitto. Vem fan sparar kvitto på två 9-volts batterier. De brukar inte direkt explodera.

Vidare har jag två enormt långa mailkonversationer med Hertz (hyr inte av Hertz, de har sin egen domstol) och med Betsafe (spela inte hos Betsafe såvida du inte är helt säker på att förlora, för att få ut vinsten visar sig vara mer eller mindre omöjligt. Nya regler och påhitt hela tiden). De är på gång!

Sist öppningsscenen från Debbie

 

4 Comments

  1. kvitton på just IKEA är ju så jävla onödigt. man glider upp till kundservicekassan med sina sprängda 9voltsbatterier, de säger: Var har du köpt dem? man svarar: dom är gula och det står IKEA stort som fan, var tror du?

    1. Jo man undrar lite över vad kvitto skall vara till. Blir svaret
      – Jaha, de är köpta i Nässjo. Ja de exploderar tyvärr i bland.

      Jag skall få tummarna loss och skriva i hop inlägget. Fiska lite bara först ok?