Jag har som mitt alter ego Daniel (ja det är jag på riktigt också, jag är så dålig på att ljuga) bloggat mig till två tidningsprenumerationer, ett jobb som humpare, 139.- i reklampengar, samt en riktig annons som jag raskt bjöd på för jag gillar Hifi Skåne, de förgyllde min ljuva ungdom med två prao-platser och flera juljobb. Jag minns än i dag när min mor berättade att de skulle lägga ner dåvarande Roséns Ljudcenter mittemot NK ( fan alla bra Malmöaffärer är borta). Hon förmedlade det som ett dödsbud och jag tog det som ett.

På Roséns Ljudcenter lärde jag mig mer än i hela grundskolan kändes det som. Jag saknar er  Lasse, Berndt, Björn, Mike  och lite Ulf. Jag hade verkligen fantastiskt roligt och sålde en del för att vara en liten barnrumpa! Jag skulle gärna praoa igen!

 

Så i dag lönade sig äntligen mina skriverier sig på riktigt! ”Invandrartjejen” och hennes kille (min kollega) förärade mig t-shirten som kommer figurera här, antagligen oändligt! Varmt tack!

6 Comments

 1. Roséns Ljud. Minns att jag kom dit med mina LP skivor för rengöring [fick gå dit många gånger – många skivor]. De hade en fantastisk mackapär som stod till höger om ingången som var som en biltvätt för LP skivor.

  Vilken minnen som väcktes till liv här!

  1. Den fanns kvar nyss på Hifi Skåne på Spångatan (Lasse & Berndt som var på Roséns)! Bästa maskinen!
   Själv vårdar jag min Technics 1200 ömt. Discjockey du vet, annars skulle det stått en Thoréns där.

      1. Så en Thoréns med andra ord? Vill minnas att alla deras modeller utom en har samma typ av drivrem. Stiligt!