Det var bara en tidsfråga.

Som sagt det var bara en tidsfråga innan jag skulle komma på att kombinera dessa element. Jodå t-shirten är ny, tackar som frågar!

Mina damer (lite fler nu) och herrar jag ger er den färdigsignerade ”Kapten konsument”-bilden. Det är bara att skriva ut och sätta upp. Jag vet att det varit populärt att göra almanackor av mig så fler bilder är på väg.

Idolbild

 

 

Denna veckas höjdpunkt som det ser ut än så länge kommer nog bli filmen om white boardtavlan. Mer om den senare. Det finns även fler allergibilder på lager samt ett bra brev till Moccamaster om de behagar svara! Påminnelser till Kråkes förlag och bokklubb har skickats!  Alla förutsättningar för en bra vecka med andra ord. Som Ron Howard säger i Arrested Development ”Please tell your friends”. Please tell your friends!

10 Comments

   1. Nej jag är inte ute efter cred….

    Det låter som en heltidsjobb och jag har inte tid med det, ja vill du betala mig 35000 i månade så slutar jag på mitt nuvarande jobb mer än gärna…

 1. 15 000 och då får du se så mycket stjärt du orkar ( eller till du storknar). Hur ställer du dig till snorbilder? Jag har hårda förhandlingar med en annan fotograf (Anna-Karins kompis) men hon gillar inte snorbilderna. De är en viktig del i arbetet.

  Har du några andra do’s and dont’s?

  1. Dont’s: Vaxar inte under några omständigheter delar av din kropp, ställer inte upp som statist, ställer inte upp som of camera statist annars är jag ganska flexibel…

   Do’s: Snorbilder är ok…

   1. ”Ooh, I can taste those meaty, leading man parts in my mouth!” Tobias Fünke Arrested Development.

    Förstår jag det rätt att du förtäckt kräver huvudroller?

    Du får lägga upp nån bild här på dina bakre delar och så får folk säga sitt. Men gör det humoristiskt eller artistiskt. Se det som ett arbetsprov.

 2. För övrigt var fotografen vid detta tillfälle ”Swedish Jaxxx”. Tidigare oprovad men det lär bli fler gånger.