Dong dong dong dong dong dong

Och ring in det nya

Byggartumme!

Skål och välkomna!

11 Comments

 1. ”Så fort jag pillar blir det lite snett”… låter som något någon säger på Säters fasta paviljong?
  Grattis till din nya grafiska profil!

 2. Min sambo (som för övrigt har ett fläckfritt förflutet hos den lokala optikern) meddelade med ondsint glädje efter hon studerat dina och mina yttre likheter att vi absolut måste vara enäggstvillingar (märkligt, då jag är född -71) Hon påstod dessutom att vi båda begåvats med omilda yttre företräden, såsom röda skägg och fryntlig lekamen, men att vi ändå borde få reproducera den milt defekta genpol vi båda besitter på grund av att vi åtminstone har humorrelaterade utspel och inte utgör någon direkt fara för våra avkommor.

  Faen va taskigt sagt, rött är ju fint.

  1. Trots att hon är taskig måste jag ändå gratulera henne till att vara så pass lyckligt lottad. Har du också kraftig benstomme? Du kan hälsa din kära och vasstungade fru att jag i varje fall, tack vare min ”fryntliga lekamen” lyfter 180 kilo. Det gör (förhoppningsvis inte hon.

   Jag har med blandat och nedan redovisat resultat, sökt på internet efter både Küng och Kong för att se om vi är besläktade. Är det du så förstår jag henne bättre.

   [img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/02/Unknown.jpeg[/img]

    1. De flesta har högre hårfäste, speciellt med tanke på att personen på bilden har päls.

     Då är det alltså som jag misstänkt, bilden du har på Zoomer Zone är du.

 3. Om du hittar igen ett tysk Ü spara det, det kan bli värt en del. Leta gärna upp ett jugoslaviskt c med ´, min kompis saknar det.