En liten videopresent till helgen!

httpv://www.youtube.com/watch?v=FgC0IGyep0c

 
Njut!

Denna är gjord som tack för en t-shirt till baraskit.se

Där  är jag uppskattad, det är uppskattat. Kolla längst ner på denna sidan

Sådant värmer!

15 Comments

  1. Tänk då vad jag skulle göra för en onepiece.[img]http://fanniehkb.blogg.se/images/2010/onepiece_122754472.jpg[/img]

   Tack för berömmet, det glädjer!

   1. Finaste berömmet hittills. Tossedreng måste betyda snygging. Jag vet att snygging på norska heter dustemikkel för det har folk sagt till mig!

 1. Härlig tolkning! En riktigt schysst mashup av skräck och erotik, Mr president.

  1. Fan jag siktade på sensuellt och romantiskt. Men varmt tack ändå. Håller på med en som jag tror du kommer gilla mycket.

 2. Gillar skräcken som gör sig speciellt bra i svartvitt.

  Filmer där uttrycket omg frekvent förekommer brukar göra sig bättre i färg enligt vissa. Men som allt annat är det en smaksak.

 3. Jag har letat i hela östersund, men dom har inte kommit hit upp ännu. Jag får väl trösta mig i min gamla urcellen-Ellen dräkt som jag sydde åt mig i 6:an. Jäklar vad jag kommer att få ligga

  1. Jag har då anmält på deras face book-sida mitt intresse för att bli en onepiece-ambassadör. Som referens lämnade jag adressen till kungforpresident.se jag kan höra om det finns möjlighet till två exemplar? Urcellen-ellendräkten ser jag gärna en bild på med dig i, är det möjligt?

 4. Ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid. Den skall finnas i malpåse i mitt barndomshem. Återkommer i frågan (den är gammelrosa)