I bland skall man hålla käft!

I dag (om en minut) är en sådan dag. Ricky Bruch har lämnat in, jag brukar inte bli berörd av människor jag inte känners bortgång. Men Ricky Bruch berörde fan ta mig. Berörde han inte dig så se filmen ”Själen är större än världen” så ändrar du kanske dig. Eller så blir du bara rädd och det är förståeligt!

Jag gjorde för nåt tag sedan ett kärleksfullt montage på Ricky Bruch där Fröken Ekorres ansikte fick bli utbytt mot mitt. Jag hoppades att han aldrig skulle se det, och om han skulle se det hoppades jag att han hade humor. Skulle det nu vara så att han skulle ha tagit illa upp så vem skulle vara bättre lämpad att ge mig en hurring eller två än Ricky Bruch? Möjligen Johnny Wahlqvist.

Om jag fick skulle jag gärna gett och fått en kram av Ricky Bruch, nu får det bli en annan gång.