Jag ser fånig ut!

Jag ser fånig ut när jag lyfter, men Benno ser fånigare ut. Han får göra det, för han lyfter ungefär 275 kilo mer än vad jag gör. Först Benno sen jag. (För den intresserade kan jag även tillägga att jag inte kör på mer än kanske 160 kilo i klippet)

Küngs gym tar fortfarande mot medlemmar!

Och ja, jag skulle väldigt gärna vilja kunna lyfta lika mycket som denne glade gossen. Och ja, jag vet att det är konstigt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5tOxtGCrx4s

Ett klipp till med nya världsrekordet

httpv://www.youtube.com/watch?v=q4jO21-a2W0

Så slutligen jag

httpv://www.youtube.com/watch?v=J0B2W29anXM

 

 

25 Comments

 1. Vill du utveckla ditt gym?

  Lite ovanligare grepp är något som kan dra till sig fler medlemmar.

  Kostnad för detta, en liten madrass på golvet och en stor dj-vla pinne och du är i gång.

  Jag ser en stor målgrupp framför mig, akrobater, yoga, sexuellt frustrerade, parqour, träningsnarkomaner.

  Ja, gruppen är oändligt stor, men tänk på att pinnen nog bör vara gjord av Ask så att man undviker vad man här i Skåne kallar spinkar/spågor.

  http://www.youtube.com/watch?v=ZEb9p56irKs

  1. Wow! Jag kan säga på rak arm att det mest atletiska jag skulle kunna göra med en sådan ”pinne” vore att krama den. Möjligen knäa den i höfthöjd!

   Menar du att du har sysslat med liknande?

   Dessutom har jag aldrig hört ordet spinkar.

    1. Det känns tryggt! Hade jag sysslat med det hade jag varit en man med stora skador. Dessutom hade jag säkert hanterat pålen skamligt.

     1. Vem säger inte att han har stora skador. Enligt mig har man nog en större hjärnskada om man överhuvudtaget funderar på att ta upp en sådan verksamhet.

      Dessutom beter han sig tvivelaktigt mot ”pinnen”

      1. Tro mig när jag säger att med en tolerantare fru och en mor som inte läste här så hade jag kunnat få stången och alla att rodna. Jag har förvånansvärt mycket rytm per kilo!

  1. Må så vara, han är ändå en ”kylling” som lyfter strax under 500 kilo. I min bok kvalar man då in som i varje fall tupp!

   1. En jävligt stark kylling. Men vinkeln på din film är roligare. En lite längre tröja kanske 😉

    1. I samma kommentar lyckas du vara en 16 årig kille och en 72 årig mormor. Jag må säga att du imponerar. Sett schakalen ett par gånger för mycket vad? (Då tänker jag på buskisvarianten med Bruce Willis)

 2. Efter att ha kollat på din video föreslår You Tube att jag kanske också vill se ett klipp från Kung Fu Panda 2.

  1. Mitt förslag är att du låter bli. Den har inte alls samma kvaliteter som min(a). Om din lust till tecknad film ändå är väckt skulle jag hellre rekommendera ”Lejonkungen”. Gripande!

   Annars kan du alltid skicka in ett logotype förslag och hoppas på att vinna ”Lolas bröllop”!

   Tack hurusom för att du såg min film och jag hoppas den inspirerar dig till nya grepp på träningen. (mixat grepp är bra)

  1. Jag rusar till Daniels försvar – du måste lita på den sanningssägare som Kapten Konsument är 🙂

  2. Man ser det man vill. Du såg en stor härlig påle, jag såg en vig indier.

   Såvida du inte menade min film, då beror det på att jag än så länge inte tjänar tillräckligt med pengar här för att kunna ha en fotograf anställd. Det är alltså en rent iphone-ligga-på-golvet teknisk begränsning.

   Med tillräckligt med pengar (än så länge 136 kronor styvt, eller knappt 137 sedan start plus en tidningsprenumeration, men den är ovärderlig. Tack Tidningskungen!) skulle jag kunna uträtta storverk. Åtminstone här.

   1. Du hade kunnat lyfta mobilen och filma stången, begränsningen ligger inte i tekniken utan jag är övertygad att du har något att dölja!!!

    VAD DÖLJER DU, jag gissar en parakit på var sida av stången….

    1. Det glädjer mig att du har en övertygelse. Ett tag var jag rädd att du skulle springa vind för våg på en förvirringens strand.

     Själv är jag en principfast herre som inte ggillar att ljuga. Sålunda ljuger jag i pricip aldrig.

     Välkommen till ”Küngs Gym”, i dag kan jag nog bara lyfta 165 kilo dock.

     1. I princip aldrig är inte aldrig, eller hur!

      Principer är en vag term eftersom mina och dina skiljer sig säkert, principiellt ljuger du aldrig men i princip så kan det hända. Principen är att lögner i princip är sanning med modifikation som i princip är lögn. Sanningen är då att dina principer, alltså principiellt sett är i princip sanna men eftersom du i princip aldrig ljuger så kan din berättelse i princip vara lögn.

      I princip är dina principer väldigt vaga…

      Förstår du vad jag menar i princip…

      1. Först och främst tackar jag å allas vägnar för att vi i sin helhet fick läsa dit specialarbete från gymnasiet. Det var i princip intressant.

       Vidare håller jag fast vid att jag i princip aldrig ljuger och jo din tolkning är i princip korrekt. Som ögongodis har jag nu varit ute och fotograferat vikter, för om jag förstod det rätt så var det det du ville![img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/04/vikt.jpg[/img]

       1. Jag har i princip inte sagt att du ljuger men principen är att dom vikterna inte behöver ha varit på stången du lyfte, så i princip kunde du ha lyft en tom stång eller hur….

        (principiellt litar jag på människor)

        1. Var läser du att vikterna på bilden är, de av dig, bestridda eller möjligen saknade vikterna från filmen?

         Dessa vikter är från mitt gym, men lyften på filmen utfördes på IMC i Malmö. Dessutom med gummerade vikter, det borde du hört om du inte bara lyssnat till mina stön.

         Seså packa lyftarbälte o gör mig sällskap!