Kapten Konsument

Med värme och stolthet presenterar jag, och av nöden tvungen, Kapten Konsument. Till din tjänst!

Kapten Konsument

httpv://www.youtube.com/watch?v=dmwDjac7u4A

13 Comments

  1. För de oinvigda kan jag nämna att Den galne norrlänningen delar mitt intresse för att lyfta saker, han gör vad jag minns också det bättre än jag. Dessutom har han haft/har en zoomer. Om jag ser stor ut på min så får Douglas den att se ännu mindre ut.

   Spännande, nu har jag två likasinnade bröder i norr, får bli en ölprovningsresa dit. Jag gillar både Lapin och Norrlands så jag antar att jag kan få vara med i gänget.

   Vi kanske skulle svänga inom Kong, han är en av få 30+ som jag känner som har en egen koja.

   Fridens själv broder!

 1. Skönt och se att fler än jag går bakåt i utvecklingen,du år lite som Brad Pitt i Benjamin Button filmen.Han utvecklas oxå lite åt fel så ni är ganska lika du och Brad.

  1. Återigen träffar du huvudet på spiken! Detta är bara början, du är välkommen, önskad och behövd ombord på resan! Du får själv välja vilken Kapten du skall vara. Kapten Karate? Kapten Kock?
   Seriöst, om vi inte ses kommande vecka kommer jag ägna nästkommande vecka åt att göra bildmontage på dig i olika mindre smickrande Kapten situationer. Men det är lugnt, jag är inte så duktig på det än, så du har inte så värst mycket att frukta, dessutom frågar jag alltid först. Där föll det hotet antar jag.

   ”oxå” lär du dig datorspår av yngre tjejer?

 2. Att flytta till landet har helt klart varit positivt för din kreativitet. Fast mest njuter jag av att veta att det är frugan din som sköter kameran. För övrig…borde inte Kapten Konsument ha en kvinnlig sidekick. Jag vill se den ömma hustrun i cape!

  1. Frun hälsar att hon ställer sidekickplatsen till ditt förfogande. Du bör dock veta att Kapten Konsuments kvinnliga sidekick har en ganska sjattig (schattig?) baddräkt. Tänk på det. Den är tight på fel ställen och lite slapp där man minst behöver det.

 3. Skön film!
  Skönt också att den bara var 9 sek lång…
  Hoppas Fiaten mår hyggligt borta hos dig,
  är väl i princip dags plocka ut den, återkommer.

  Fridens.

  1. I bland räcker 9 sekunder. Inga Fiattar kom till skada under inspelningarna. Däremot underhålls-laddas den i detta nu sedan någon dag tillbaks. Hur lång sa du att du ville att nästa film skulle vara?

  1. Om du ger dig till tåls till i morgon kommer en film där jag springer som en gasell och simmar som en säl. Flyger gör jag endast i Kapten Konsument-dräkten. Dessutom får jag en jävla massa blåmärken på knäna av den dräkten.