Lite avslöjande från sängkammaren.

Två saker jag hemlighållit på mitt nattduksbord. En sak för er läsare och en sak för familjen. Jag väljer helt enkelt att visa upp den oförvanskade sanningen här. Bilden är autentisk. Den uppmärksamme ser att jag har dubbla ficklampor. Det var hemlisen för er läsare. Den andra för familjen dolda (men i bilden synliga) hemligheten ser jag fram emot att få förslag på i kommentarerna.

Tidning Elle som jag just upptäckte i bild måste vara min frus dock.

Svar finns i kommentarerna

 

Inlägg på gång… Ett argt brev till Trelleborgs Mansmottagning för deras ”Har du svårt att hantera ditt humör”massutskick.

En riktigt poänglös två minuters film från en dålig upptändning av Vedex 3000. Knappt naket ens.

Länk till gamla kommentarer här.

2 Comments

  1. Jo jag känner att du vill att man skall kommentera den saken som ligger på golvet. Men, det är ju för uppenbart! Däremot vill jag kommentera två andra saker. 1 Hundöra på framsidan på Peter James romanen! Betyder det att du lagt ner så mycket tid på att läsa titeln att du måste bli påmind att börja läsa boken? 2 Kitchen Confidential den läste man ju för minst 10 år sedan (spoiler – den var inte bra då heller)

  2. Du känner för en gångs skull fel.

    Angående Peter James kan det vara så at den inte var så bra och att jag därför fick börja om och börja om och…

    Angående Kitchen Confidential vill jag å det bestämdaste mena att du har fel. Däremot var den svenska översättningen inte skriven av en kock. Eller av en kock som använde alla ”häftiga” kockord och inte var så talangfull i övrigt.

    Det jag letade efter, då bör jag tillägga var alldeles nytt just då!