Mackans tolvstegsprogram till framgång.

Till min framgång som pappa/mammawannabebloggare. Programmet är skräddarsytt för mig så jag rekommenderar inte dig att prova själv, såvida du inte ber Mackan om ett eget.

Jag kommer ta det pö om pö. Några punkter kommer säkert bli svåra, en del kommer säkert kosta både svett och tårar.En del punkter förstår jag inte. Tatueringarna tillexempel, jag hoppas att de gällde hela familjen för det var förbannat dyrt att muta mig till tre gaddningar på barn 1, 4 och 7. Dessutom var det ett jävla pipande på dem. De drack visserligen ingenting. Frun ser jag nu att det stod. Skit också.

 

Ja, ja, här är programmet.

1. Drick mycket Bacardi Breezers.
2. Be frun gadda in typ en tiger ovanför valfri tutte. Gärna en tribal i svanken för ökad effekt.
3. Se till att barnen inte får några möjligheter att lyckas i skolan.
4. Behåll monsterbilen.
5. Bacardi Breezers.
6. Skaffa 4 barn till. Ge dem Bacardi Breezers.
7. Skaffa ett gäng hundar och katter som du inte bryr dig om. 4 av var sort.
8. Dra på dig en villkorlig dom (upprepade framfarter med den oreggade Monsterbilen samtidigt som du dricker Bacardi Breezers bör funka).
9. Bli mer av en profil på byn. Slå ner någon som folk ser upp till. Urinera utomhus när alla ser. Var allmänt otrevlig.
10. Gå alltid runt i foppatofflor.
11. Ät bara hämtmat eller Gorbys.
12. Fler Breezers

Du kan se detta som en start på ett bra program.

Bifogar bild på en tidigare tatueringsidé som aldrig blev av.

14 Comments

 1. Jag tror man måste ge sig hän och jobba hårt med detta. Många skrymmande tatueringar på jobbiga ställen. Händer och hals verkar vara hett om man kollar på nätet. De tatueringar man ännu inte har ska man också blogga om. Bekräftelsen kommer ju ifrån läsarna.

  Det svåra är kanske att gå tillbaka till vedklyvar-pappa-blogg när man tröttnat på alla Breezers och mamma undrar varför man har en neonfärgad snigel, en V8:a och en örn i pannan.

 2. Ja! Neonfärgad snigel. Lite av grejen är nog att motiven är konstiga men att de verkade vara en bra idé vid tillfället… eller om det var för mycket Breezers så kanske det också kan vara ok. Steve-O (Jackass) är nog att se som en läromästare här -> http://www.steveo.com/gallery/dumb_tattoos.html

  1. Som mina Ram Jam, som jag allvarligt övervägde. (Njae). Jag gillar tatueringar som använder befintliga kroppsöppningar och gör något sexuellt eller roligt med dem. Åsneröv och navel. Navel och kvinnosköte osv. Något sådant funderar jag på nu.

 3. Du verkar ha dödat dialogen med din åsneröv. Detta kan vara ett tecken på att motivet är olämpligt… eller lämpligt om man återgår till inläggets början. Eller så behöver bloggen fler läsare/skrivare.

  1. Du svarar, så helt fel kan det inte vara. Jo fler läsare och fler som kommenterar gör jag vad som helst för. Till exempel tatuerar en rolig åsna med ain rumpa i min navel.

   Har du något bättre tips tas det tacksamt emot. Annars finns alltid blombloggsalternativet. Jag såg en så ståtlig påsklilja nyss. Den skulle jag kunna skriva spaltmeter om.

   1. Detta fick jag precis

    Börja blogga på küngforpresident.se
    Hej Daniel!
    Älskar du att skriva av dig och dela med dig av dina intressen, upplevelser eller åsikter är en blogg det bästa som finns. Ofta blir det härliga diskussioner i kommentarer, oavsett om du bloggar för dig och dina polare eller om du tar upp ämnen som engagerar hela världens webbsurfare.

    Uppgradera ditt konto med bara ett klick och få en komplett WordPress-blogg på küngforpresident.se.

    Så här enkelt är det:
    Uppgradera till webbhotell
    Klicka dig igenom vår enkla kom-igång-guide i kundzonen.