Mer på temat Pappablogg-Mysisstyle!

Mmm det luktar hav! Nix det luktar ingenting. Bra.

Mackans 12 stegsprogram verkar funka. Fick ett enstegsprogram till mer ”rajraj” med på köpet. Det innebar att jag skulle bära sten till frun. Funkade väl okej. Nu freestylar jag lite och har köpt hem jättemycket tvättmedel utan parfym (har jag sagt att jag blir fysiskt arg av tvättmedelsdofter? För övrigt är jag mycket lätt att leva med(Min fru vill att jag skall påpeka vad jag menar med fysiskt arg så att jag inte sabbar mysispappabloggstylen. Jag får högt blodtryck och blir otroligt lättretad, bättre så?)). Jag köpte även blektillsatsen. Så nu kör jag på hårt i tvättstugan.

Liten vägledande omröstning här nedan på temat ”är det ok att anlita städhjälp i smyg om ens (tillexempel) fru inte vill ha det”?

Som vanligt är allt jag skriver inte hypotetiskt utan hämtat från riktiga familjer i min närhet och oftast från min egen.

OBS! Glöm inte trycka på vote efter du valt rätt alternativ. Kära frun får inte rösta.

7 Comments

  1. Kan tillägga att tvättmaskinen tömde allt sitt vatten på golvet. Men lika glad är jag för det…

    1. Det innebär dels att det är noll procent till din favör. Jag tror folk listat ut vem som ville vad. Det innebär även att jag med gott samvete kan anlita inhyrd hjälp, bryter du mot mina regler så kan jag tumma på dina.

      Skrattar bäst som skrattar sist? Ha!