Min underbara och vackra fru!

Har fått för sig att hon är elektriker. Efter kort men tveksam karriär som bilmekaniker. En av de få som gråter när hon reparerar!

Skälet till att vår hybridbil inte startade i morse verkar vare sig vara soppatorrt eller som min kära fru hävdar urladdat batteri på grund av alla blixtar igår, de skulle på något sätt sugit kraften ur både bil och batteri. Nä det verkar vara så enkelt som att innerbelysningen varit på.

Nu kallar kära frun mig för ”decreasing person” för att jag hänger ut henne här. Nu skall jag i väg och köpa ”lilla elektrikern” till henne och kanske en overall.

Till min frus försvar vill jag framhålla att hon mäter hästlängder mycket bättre än vad jag gör för att bara nämna något!

(Min fru vill efter genomläsning framhålla att hon inte försökt laga bilen och att hon inte heller gråtit vid detta tillfälle)

 

 

6 Comments

  1. Hurra! Den förlorade sonen är tillbaka! Välkommen, du var saknad!

   Nej, jag är inte alls säker på att jag är en bättre mekaniker. Däremot har jag aldrig gråtit när jag meckat. Jo möjligen någon gång när vi meckade moppe. Minns med värme när vi skulle laga mitt bakdäck samma dag som min moppe skulle säljas. Ett hål blev sju nya.

   Du har artat dig, jag skriver här…

 1. Hahahaha!

  Denis har jobbar, har varit på Irland i 4 veckor, riktigt skönt att komma hem! 12-15 timmars arbetsdag varje dag i 4 veckor, det är riktigt skönt att komma hem!!!

  Jag undrar hur hillbilly truck funkar men dina begränsade mekkunskaper?

  1. Jag svarade i något annat sammanhang att jag inte har råd att inte köpa in tjänster. Samma gäller bilen.

 2. Fan ett glas med en deciliter sprit och 4 deciliter kola verkar göra susen…..

  Trial and error comes to mind!!!