I bland räcker det nästan att bara skicka en bild, i dag är en sådan dag. Bilden är lånad från ”Komnuketchup”, titta in där det kan roa dig.

Snälla Findus förklara er, för denna texten upprörde Kapten Konsument så till den milda grad att han vill berusa sig och prata gamla konsument-minnen, och se det har jag alls inte tid med för jag måste klyva ved.

Va, va, va?

Brevet blev öppet eftersom ni verkar ha glömt eller gömt er mailadress på er hemsida.

9 Comments

 1. Vad hände med kärleken? Lägger Findus ingen kärlek i maten?
  Dom har tröttnat på matlagningen. Känner sig slitna.

 2. Hej!
  ”Bara mat – inget annat” är vår nya devis på all vår djupfrysta mat. Den ska markera att vi kommit långt i vår vision att ta bort alla tillsatser och att vår mat nu verkligen är just bara mat och inget annat. Läs gärna mer om vår syn på tillsatser på Mynewsdesk: http://bit.ly/oGwf6z

  PS. Det är jätteviktigt för oss att vi är lätta att komma i kontakt med. Därför har vi gjort mailadressen ännu mer synlig på vår hemsida nu. Tack för feedback!

  1. Som varandes före detta yrkesverksam kock försöker jag göra min egen pytt titt som tätt. Dock aldrig med blodkorv, det har min mor lärt mig att det inte är gott.

 3. Daniel

  Mödrar varnar alltid för olika saker. Och det är inte alltid man kan lita på dem. Min moder brukade tala om för mig att Brännvin var farligt. Hon menade också att så kallade dåliga flickor inte var så bra – vilket ju framgår av namnet – och att det inte var bra att köra bil fort som fanken.

  Sedan jag börjat göra egna erfarenheter har det visat sig att Brännvin är riktigt trevligt och det sägs att dåliga fruntimmer inte är det sämsta. Dessutom tycker jag att bilkörning under 140 km/h är fjolligt.

  Så du kan gärna revoltera lite mot din mor och testa blodpuddingstärningar i pytten – men kom ihåg att dom ska vara knaperstekta.