Nu har jag lyssnat lite på Facebook och snappat upp ett par nya tips. Tack Camilla och Carl. Carl och jag kommer inleda ett lite ”bloggkrig” för att tillfredställa kvällspressen. Carl är runt 20 och det är väl jag också, drygt. (36 år och 364 dagar)

Från Camilla har jag fått lite tips kring bra ord att använda samt en uppmaning att plastikoperera mig. Händer stora som dassalock det har jag i och för sig alltid önskat mig De två orden kommer jag smyga in i texten nedan. Den som dels vet vad bilden föreställer och prickar in orden och kommenterar på Carls sida, det räcker att skriva ”Küng for president” vinner ett ex av filmen Lola och skulle du redan ha den, det har väl de flesta, så löser vi det.

Av Peter har jag lärt mig att swingers är både bra och dåligt att ha med som sökord i en blogg om golf. Värt ett försök dock, swingers.

 

Så till den otippade men moderiktiga detaljen som numer pryder vår för övrigt nyinvigda köksö. Detta hade jag aldrig föreställt mig att jag skulle äga. Någonsin.

Hur gulligt det än må vara!

Bruksanvisningen är helt outstanding, skriven av en mycket stolt italienare. Helt utan vad jag förstår hjälp med meningsbyggnationen. Man hör hans stolta italienska stämma när man läser det högt. Jag har läst det högt för kära frun nu. Om och om igen.

”This precision thermometer was not necessary, but we prefer to have more to offer you only the best” och ”ATTENTION – IMPORTANT NOTE: The appliance is an appliance. It can neither talk nor discuss with the user, therefore you absolutely have to check it periodically to see that everything perfectly works

Så med detta är två saker i gång, så Kissie beware och Carl håll i hatten!

 

10 Comments

 1. Vem är denne Carl? Läste två inlägg och Till min förtjusning nämndes både Svedala och Österrike. Bra grabb även om hans åsikter om österrikare var föga nyanserad.

 2. Ingen som riktigt vet? Du kanske kan räta upp hans österikiska inställningar. Han är som sagt ung. Fotbollskille tror jag minsann om inte studier och tillhörande aktiviteter skördat hans bollkarriär.

 3. Ganska lätt för mig att veta vad apparaturen är eftersom jag är i branschen. Det är en surdegskuvös! Även kallat ”incubatrice di lievito”.

  Beger mig direkt till Carls blogg och skriver inlägg, ser fram emot en videoafton 🙂

 4. Gör det! Men fyll på med orden jag sökte! Du får rätt på maskinen för den kan nog dubbla som det. Jag har dock köpt den under annan beteckning och syfte. Just nu står den på 37.7c.

  Man kan även filmbelönas för trogen kommentarstjänst. Du börjar helt klart närma dig en sådan utmärkelse.

  1. Ja men ser man på tant TC har svaren på frågorna! Fick du mitt meddelande om Ikea? Det första alltså, inte det där jag undrade om du fått mitt meddelande om ikea.

   Nu är det bara två moment kvar sen är du en erotisk film rikare! Du kan knappt bärga dig väl!

   1. Oj! Är jag med i nån sorts tävling? Vilka två moment skall jag genomföra för att förära denna present?

    Meddelandet gick fram. Inte på det där sociala mediet men dock i den elektroniska brevlådan. Ska tillskriva dem ett brev när andan faller på. Och det är inte otänkbart att Kapten Konsument omnämns i detta. Känner du förresten till om han är bekant med Kapten Zoom? Honom skulle jag vilja träffa.

 5. ”Från Camilla har jag fått lite tips kring bra ord att använda samt en uppmaning att plastikoperera mig. Händer stora som dassalock det har jag i och för sig alltid önskat mig De två orden kommer jag smyga in i texten nedan. Den som dels vet vad bilden föreställer och prickar in orden och kommenterar på Carls sida, det räcker att skriva ”Küng for president” vinner ett ex av filmen Lola och skulle du redan ha den, det har väl de flesta, så löser vi det”

  Jättemånga ord jag vet, förlåt.

  Kapten Zoom vad jag har förstått delar inte riktigt Kapten Konsuments värderingar, i varje fall inte med kläderna av. (Superhjältekläderna)

  Snälla, snälla, snälla osv. näm Kapten Konsument. Gärna i stil med ”jag vill ogärna behöva störa Kapten Konsument för en sådan bagatell” eller ”annars ser jag mig tvingad att be om Kapten Konsuments hjälp”

  Det är så roligt och förvirrande! I bästa fall kan du länka dessa

  http://arkiv.kungforpresident.se/2011/03/after-workout-efter-en-hard-vecka-for-kaptenen/

  http://arkiv.kungforpresident.se/2011/03/kapten-konsument/

  http://arkiv.kungforpresident.se/2011/04/det-var-bara-en-tidsfraga/

  Snälla?

  1. På det viset! I så fall gissar jag på ”swingers” och ”Kissie”, också har jag kommenterat ”Lite irritation och glädje” på den där Carls blogg.

   Jag delger dig IKEA-brevet när jag skickat det.

   1. Orden är fel men strunt i det jag gillar dig så så klart du skall ha en Lola-film. Maila adressen!

    Minsta komisk twist i brevet och du har plats för publicering garanterad här!

    Nu fick en bra sak till att vänta på!