På allmän begäran (delvis)

Jag har till min belåtenhet noterat att ”Traktorer” och ”Amatörporr” leder i undersökningen nedan. Då amatörporr biten kräver mer på flera sätt har jag under dagen ordnat med lite traktorbilder. Det slumpade sig så att jag kunde serva min samtidigt. Jag har även ett traktor-ess i rockärmen till nästa vecka! Tills dess njut! Jag sa till servicekillarna att jag ställde min ute bland de andra småtraktorerna. Ska du köpa eller serva din John Deere kan jag varmt rekommendera OP maskiner syd.

Dessa bilder borde gå att klicka på! Prova!

3 Comments

  1. Vänta nu – du har ju intre monterat ”långsamt gående fordon” skylten på din STORA traktor!

    1. Med en toppfart på 9,8 kmh är det kanske att vara övertydlig. Dessutom är jag rädd att den skulle tippa bakåt av skyltens vikt.