Phonera

Från anonym tipsare fick jag detta lilla klipp från Ekuriren med tillhörande brev. Första skrivet av den anonyme tipsaren och sista av mig, förhoppningsvis går de inte enkelt att skilja åt.

”Hej Florens!

Jag heter Milvin och har ett litet problem som jag hoppas du kan hjälpa mig med.

Det ligger till så här att min kompis, eller rättare sagt min föredetta kompis som heter Peter jämt och ständigt ringer och föreslår att vi ska göra saker ihop. Typ gå på loppisen, baka eller gå på stan. Problemet är att jag inte gillar Peter så mycket längre för jag tycker
att han sedan ett par veckor har förvandlats till ett riktigt drygskåp och han vill jämt mäta saker och jag ska gärna säga hur bra han är. Du vet sådär jobbig. Men jag har ändå inte mod nog att säga det till honom rakt ut för jag vet att jag är hans enda kompis och jag vill gärna inte göra honom jätteledsen. Det är bara det att han är så krävande och jag får inte tid över till något annat om jag ska dra runt med honom och
leta loppisfynd hela dagarna.

För någon dag sedan läste jag i Ekuriren.se att ni kan kapa folks
telefoner så jag skulle vilja beställa en kapning av Peters telefon så jag slipper det eviga ringandet. Om du kan hjälpa mig att kapa hans telefon och kanske koppla om den till Pernilla som jag däremot gärna skulle vara lite med så skulle saken vara biff. Vill jag träffa Peter så kan jag ju bara ta moppen och köra hem till honom.

Jag tror att du är en snäll människa för jag har en kanin som heter Floretta som är super snäll, så jag hoppas som sagt verkligen att du kan hjälpa mig och gärna ganska omgående. I alla fall rätt snart, innan jag
säger något dumt till Peter.

Kram

Milvin”

Hennes svar, beröm för det;

”Hej Milvin!

Tack för ditt e-mail. Du kan ringa mig på nummer 0406221000, fråga efter mig, så kan jag redogöra för dig hur det fungerar runt din fråga med telefonin.

Hälsningar!

Florens”

Som vanligt bara ett litet mail till;

”Det skulle jag gärna gjort men jag tror att någon har kapat min telefon. Det är nog lite mitt eget fel för jag har använt min telefon till att betala något som hette smsporr. Det var när det var fotbolls-sm, och jag kan säga så mycket som att det inte handlade om att sporra sitt lag till sm-guld. Så nu tycker mamma att jag har förbrukat hennes förtroende. Jag kanske skall få en Ipod touch i stället.

Jag hejade på Björklöven, Brynäs, Rögle och Malmö FF.

Hälsningar och kram

Milvin”

4 Comments

  1. Såg på fuskbyggarna med Ekdahl/Timell igår kväll. Den dryga fusksnickarens namn?!
    – Peter Milvin.
    Tillfällighet? Knappast

  2. Sant?

    Jag sökte på Milvin häromdagen för jag tänkte att namnet var lite för lättsökt, men jag fick bara upp massa Melvinar. Milvin har ett par riktiga förebilder.

  3. Betoning på andra i:et, och används som efternamn. Borde finnas kvar på 4-play. Jag ljuger nästan aldrig…