Sanningen fanns i en skivaffär.

Denna lilla bild tog jag i går på min Trelleborgska timslånga utflykt. Den sammanfattar rätt bra det mesta. Och skulle man vända på texterna så sammanfattar det saker och ting minst lika bra.

I varje fall delvis sant.

På min 61 minuter långa ölutflykt hann jag med följande.

1. dricka en avslagen starköl från fat som smakade härsket men jag var så ivrig att jag inte iddes påpeka.
2. handla en bag in box vitt vin med ett osedvanligt fåningt namn
3. köpa en dörrklocka, som senare visade sig inte fungera
4. leta efter en iphonedocka i en telecomaffär
5. dricka två öl i rasande takt på nån slags pizzeria
6. ta rätt buss hem

 

 

5 Comments

 1. jag är lite besviken att du som kapten konsument inte sa ifrån på skarpen när de inte tvättat av öltappen ordentligt! det är ett beteende som är alldeles för accepterat.

  1. Du har helt rätt i sak och jag ber om ursäkt. Jag vill dock framhålla att jag inte var kädd i Kaptenens dräkt då jag var ledig. Dessutom vill jag framhålla att jag var under extrem tidspress.

   Men som sagt du har helt rätt. Har priset landat? Jag ser fram emot en recension!

   1. är kaptenen ledig? jag trodde att det var ett jour-jobb? när tog fantomen ledigt sist? ibland går han bara på gatorna som en vanlig man.

    priset har landat och kalle blev mäkta imponerad. planen är en trevlig hemmakväll, med lite grannsämja och kanske ett glas rött. vår gemensamma recension kommer senare.

    1. Nej Kaptenen är inte ledig. Däremot glömde jag min påse med hans dräkt, mantel och hörselskydd för det blev så satans bråttom i väg. Då jag åkte i moderns bil fanns inte deb extra biluppsättningen av kläderna heller. Jag skall så snart jag kan lägga ut Kaptenens kit på lämpliga ställen. Kanske hyra postboxar och förvara dem där!

     Maila mig recension, kort eller lång o med eller utan egna illustrerande bilder så blir den ett finfint inlägg!

     Grannsämja-glas rött-Lolas bröllop. Jag har mina gissningar om er kväll.