Sent förlåt för gammalt felköp!

För 21 år sedan var jag med som smakråd när min gode vän Denis (han stavar med ett n) skulle köpa sin första moped.

Sådan en var det, fast i betydligt sämre skick. Dessutom gick den aldrig över 28km om jag minns rätt. I går hittade Denis hit. Citerar från ett av våra mail.
”Jag håller dig delvis ansvarig för de köpet, det var fordonet som skulle ge mig status hos tjejerna, blev ju inte exakt som jag hade tänkt mig! Kan ha lite med att göra att jag valde att köra med en rosametallic hjälm men jag tror inte det!”
Vi tuffade senare till oss och skaffade varsin Yamaha DT. Det hjälpte inte något vidare heller.
Nu har han tuffat till sig. Hans spondon, ingen aning om vad spondon betyder och jag har redan blivit lurad att söka på ”AnAlten” idag.

4 Comments

 1. Nyvunnen kunskap angående AnAlten.

  ”AnAlten är ett beryktat custom-bygge skapat av Mr. Hookfinger! Samme man som även tog med sin kamrats kompis (som kallas Grave) i Bon Scotts likista om det var 2006 eller 2007. Han hade även urna med Bons aska (för kistan var ju upptagen). Denna snortade han sedan gladeligen efter lite dricka.

 2. Vadå förlåt, du försenade min debut med säkert 2 år, vem ska lämna tillbaka dom åren till mig???

  Du kan i alla fall återbetala dom pengar jag la ut på porrtidningar och toapapper!

 3. Se det så hä i stället. 1989 när du blev byxmyndig var världen inte redo för din typ av sexualitet. Jag gav dig ett frikort i två år. Om det nu verkligen bara var två år.

  1993 var världe mer och bättre rustade för att möta och stå emot dina behov.

  Tänk på det som att jag förlängde din oskulsfulla barndom med åtminstone två, sannolikt 4-8, år.

  Du behöver inte tacka, men du får om du vill.