Som utlovat!

Jag är en rekorderlig kille, jag håller vad jag lovar.

Jag vet verkligen inte vad jag tänkte på, men oj vad snyggt det blev. Gult säger belackaren, guldblondt säger jag.

Detta är min present till er! Håll till godo och tack för att du läser och kanske till och med kommenterar. Kommentarer, det gillar jag! För nytillkommna läsare vill jag tillägga att jag är en gift man med tre barn och är numera normal i håret. Rakad dessutom. På huvudet.

18 Comments

  1. Det är den enda gången jag känner mig riktigt fri. Prova själv får du se. Efter ett par veckor kommer det vakna en Milvin inom dig också!

   För övrigt är frisyren moderiktig och väl utförd, efter rådande tidsanda. (2007)

 1. Jag tyckte du gjorde ett misstag som gjorde dig av med denna gunstvinnande frilla!! Tror ditt liv hade varit roligare(!) som blondin 😉 e det inte så dom säger??

  1. Fördelen är att den är bara 2 cm och ett inköp på Åhlens bort. Min kära fru är inte alls på din linje. Jag tror att jag dessutom skulle vinna på ännu längre hår!?

    1. Enligt flera källor som jag nu kollat i och med är allt som glimmar guld, och allt klär en skönhet. Huruvida jag är en skönhet eller ej är väl visserligen upp till betraktaren.

     En gång på ett bröllop sa en ful(l) tjej att jag var ful i ett tal. Jag tyckte bara det var så där roligt. Men jag har nämnt henne ett par gånger här innan. Fyllefulbruden.

     Här bland annat http://arkiv.kungforpresident.se/2010/09/resume-lordag/

 2. NEWS FLASH!

  På underförstådd begäran av kära frun kommer Kapten Konsument och hans husse (jag) undersöka möjligheterna att färga håret grönt!

 3. Du riktig snygg kille var, min fru vill också det. Kanske vi laga ankan och du kommer med. Vi kan ha trevligt i alla dom stunder.