Sponsor till tävling sökes!

Thomas har letat upp finaste priset och en i allra högsta grad värdig uppföljare till ”Lola”bildserien om jag skulle tröttna på henne. (Nej, det har jag svårt att se!)

Jag behöver dessutom en rekorderlig sidekick till bilderna. Priset för boken är 35 dollar styck. Dvs lite styvt dubbelt min uppskattade årliga reklaminkomst.

Tänk dig mig på det omslaget!

 

Och just det, Onepiece ni verkar ha missat att höra av er, eller har jag som så ofta hos företag råkat hamna mellan stolar? Jag behöver er, och ni behöver mig.

7 Comments

  1. Om du vinner en kommande tävling så kommer jag läsa högt för dig. Är priset ”Lola” kan jag se den med dig.

   1. [img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/03/horsestories.tiff[/img]

    Good News Thomas!

  1. Eftersom tävlingen inte än är påkommen och boken inte än är inkommen antar jag att du bara kan vänta. Dessutom måste jag nog läsa den först. Ett par gånger. Jag köper två det blir bäst. Gillar verkligen hästar. Du också förstår jag.

   Kom på en lämplig tävling eller nåt vetja. Inte en sådan godtycklig som på Face Book som bara går ut på att jag har fel.

 1. Lita på att jag kommer att vara med och tampas om detta priset. Påminner mig om när jag hittade Lesbian Riding School i en hästtokig väninnas handsfack. Tror aldrig jag riktigt fick en förklaring till det. Inte för att det behövs någon.

  1. Å jo en liten förklaring kan nog vara på plats hur politiskt korrekt du än vill vara. Hade jag hittat en ”Bend for the ball” i min kompis handskfack skulle jag nog frågat. Om inte annat hade jag frågat om jag fick skriva en lite notis här.