Stjärtar!

Välkommen tillbaka från semestern Anna-Karin, ett brännhett ämne:

Stjärtar

Det var väl ett himla liv om stjärtar och dess rätta namn! Fattar ni inte att man måste benämna stjärtarna olika beroende på vem man talar med?

Man kan ju inte gå till doktorn och säga att man har ont i FITTAN. Då tror han att man är helt pervers. Man ska nog inte heller säga att man har problem med FRAMSTJÄRTEN. Då tror han att man är ohälsosamt hämmad. VAGINA känns lite väl kliniskt. UNDERLIV skulle nog funka hos doktorn.

Eller blomma?

Om man pratar med ett barn är det knepigt. MUTTA, MUS, VULVA, SLIDA GROTTA, TOMTESKOG och KISSIMURRA låter underligt var och en på sitt sätt. Här är nog SNIPPA ett bra ord.

Talar man med någon man har sex/vill ha sex med, så ska man kanske inte säga typ: ”Åh, smek min lilla KISEMISE!” eller ” HALKBANAN är öppen!” Kanske: ”Kom och känn på mig. HÄR” Följt av visning med egna handen. Eller ledning av den tänkte sexpartnerns hand om man känner sig modig/desperat, Fast ändå inte vågar använda någon av ovanstående benämningar.

Själv har jag givetvis inga problem alls med sådant här. Jag kallar henne ”GITTAN” rätt och slätt. Funkar jämnt. Eller skulle göra det i alla fall. Om jag hade någon att ha sex med. ”GITTAN är hungrig” ”GITTAN” har ont” ”GITTAN måste kissa” Se! Funkar i alla sammanhang!

SLUTSATS: DÖP DIN BÄSTA VÄN!

Anna-Karin

Favorit i repris eftersom jag inte får visa frammen själv på grund av rådande censur.

 

Tackar även om jag inte håller med om ordet snippa. Det grövsta jag hört ett barn säga var en 4-åring som pekade på Barniedockans slida (eller avsaknad av slida) och sa med mörk röst:

– Där är hons snippa.

Se tidigare inlägg här

 

5 Comments

 1. Kan någon för övrigt vittna om att halkbanan är ett ord som någon någonsin använt. Jag tror det är det mest störande ord jag hört för flickans frambak/förstjärt.

  1. Jorå. Ordet ”halkbana” har jag träffat på rätt många gånger.

   Det verkar som ni är lite efter i utvecklingen där nere i söder. Hur är det i cph?

   Kumla (jo, det finns en stad som faktiskt heter så) är ett bra ställe att ”åka halkbana”. De har både manlig och kvinnlig personal och det finns till och med instruktörer med stor erfarenhet så att även den oerfarne och kanske lite ängslige får fullt utbyte och tillfredsställelse av övningarna.

   Visst kostar det en hel del. Men du måste tänka på att ’halkupplevelsen’ kostar en hel del att hålla igång. Det går åt olika friktionsminskande medel – ofta i stora mängder – och jag tror att man kan välja viskositet från vatten till grovt konsistensfett.

   Rekommenderas! Kolla http://www.foretagsfakta.se/Kumla/Trafikcenter_Scantec_AB/294445