Tatuering?

I bland kan man känna att man har allt, bara för att komma på att  man inte har en tatuering (jag vill bara nämna att jag 1994 hade en piercing i bröstvårtan).

Då är det tur att barnen har låtsastatueringar av god kvalitet så att man kan prova.

Vad tycks, är det en pinstripe i svanken som kommer göra mig hel och fulländad. Herr Lantz påstås vara vass på pinstriping på bilar, och jag minns att du sa att du ville bli vass på att tatuera. Om en timme har du ett fönster på 30 minuter, ta chansen!

Jag skall ta ett par öl till och fundera.

15 Comments

  1. Tack, tror jag. Eller är du illvillig nu bara för att jag är lite drucken? Herr Lantz har inte svarat så jag funderar på att göra det själv, vad tror du om det. Gjorde ni inte så på din födelseort?

  2. Byxorna sitter kanske lite lågt. Denis, nu är du lugn igen väl, här ser man inte ankarkalsongerna! För övrigt blir jag gärna SPONSRAD med ankarkalsonger.
    XXL bak och XL fram.

    1. Är det möjligen en småsugen muminmamma som gömmer sig bakom signaturen. Eller är det Morran. Nytt projekt, köpa massor med talk och sedan sy upp en jättestor svart hatt. Med en bra budget skulle vi kunna komma hur långt som helst.

  3. Ett annat alternativ är att du köper silverfärg och gör en helkroppsmålning. Du hade du kunnat jobba som cykelställ!

  4. Gör plats!

    Snart har Christianiterna ingen lokal. Du kan kanske bjuda dem en fristad hela bunten?