Tävling och Marabou

I direkt anslutning till inlägget nedan, så hittar jag detta choklad på vår köksbänk. Nu tänkte jag att första och eller bästa brev på temat vinner något ur den finfina serien om Lola, så bara skicka in till kaptenkonsument(@)kungforpresident.se det blir roligare tävling då. (Emelie du kan vinna ett glas rosé)

 


 

 

 

2 Comments

  1. Tycker för det första att det är väldigt snålt att stoppa in luftbubblor i chokladen. Köper jag choklad så skall det f-n i mig vara choklad, luft får jag i mig resten av dygnets 24 timmar.

    För det andra, att näringsdeklarera med 25 gram som utgångspunkt. Har man köpt en 200 grams chokladkaka betyder det att man får i sig 1088 kalorier, dvs ½ dagsbehov – men det skrämer väl bort de flesta choklad ätare….

    1. 25 gram det är själens vikt plus fyra gram. Kanske en tjock själ som vil ha 200 gram choklad. Blir 200 gram choklad då förpackad i en 400 grams förpackning? Hmm, 400 gram/21=19 är det 19 själar i en kakan då? Jag vet inte det här verkar mystiskt. Kanske Marabou skall göra som Cloetta: om och rätt?

      Fast till dess försvar var den rätt god! (Spons hitåt?)