Tävlingsbidrag nummer 5

Anna-Karins dagbok är numera var mans egendom! Grattis, alla utom vår vän från Lund. Skall tillägga att det är en uppdiktad historia, stackarn från Lund har som kanske bekant gått på en del nitar och jag vill inte lägga sten på börda. Det är last nog att komma från Lund. Har jag nämnt att jag har lite svårt med Lund , klicka får du se.

Varsågod Anna-Karin;

 

Kära dagbok!

 

Herregud, herregud, herregud! GISSA vem jag träffade när jag var ute med Britt-Marie i lördags!?

Timbuktu! OH MY GOD!

Plötsligt bara dansade han där bredvid mig, på dansgolvet. Jag tog i för kung och fosterland och slängde med kroppen i takt till musiken. Jag såg att han tittade på mig. När det kom en tryckare så tänkte jag: Våga vinn!

Ja, jag vet.

Jag bjöd upp, men han sa att han var trött. Men frågade om jag var törstig. Jag följde med honom till baren. Han beställde en öl och jag tog en Cosmopolitan. Vi småpratade lite om minkfarmar och jag gjorde allt för att inte verka så imponerad eller intresserad. Och det tog skruv, minsann!

Han följde med mig hem! Otroligt! Lilla jag, med Timbuktu i min soffa! Jag korkade upp en flaska vin och vi pratade om allt möjligt.Jag sjöng lite till musiken i bakgrunden och han tyckte att jag sjöng jättebra! Ha! Där fick de jävla domarna för sin taskiga kritik på IDOL-uttagningen förra året!

Det ena ledde till det andra, som man brukar säga och plötsligt flyttade han närmre mig där jag satt!

”Du kanske vill sjunga på min nästa skiva” sa han, samtidigt som jag kände hans hand på mitt ena bröst.

Åh, vilken kille! Jag trodde nästan att jag skulle svimma! Han reste sig upp och ställde sig framför mig. Han drog av sig tröjan på det sexigaste vis man kan tänka sig.

”Kom” sa han och sträckte ut ena handen mot mig.

Han ledde in mig i sovrummet och där började vi kyssas passionerat. Han smakade lite pyttipanna, men det är sådant man får ta! Sakta, skata klädde han av mig. Han lade mig på sängen. Han tog upp sin mobil och tog en bild. Ville minnas vår första natt tillsammans, sa han. Åh, han är så fin! Sedan klädde han av sig själv och lade sig ovanpå mig.

Ja, mer kan jag inte skriva utan att rodna, men han var helt otrolig i sängen. Välutrustad också. Kanske bara lite, lite impotent. Vi höll på i säkert en hel timme innan han slängde sig ner i sängen bredvid mig.

Sen plötsligt fick han bråttom. Måste hjälpa min mamma med tvätten, sa han och rafsade ihop sina kläder och smet in på toaletten. Klockan tre på natten?! När han kom ut frågade han om mitt telefonnummer. Sa att vi måste ses snart igen. Jag skrev ner mitt mobilnummer på baksidan av ett kuvert och gav honom. Sen rusade han iväg.

Det är en vecka sedan nu. Jag har haft mobilen på hela tiden, men han har inte ringt. Eller jo, kanske. Det ringde ett anonymt nummer när jag duschade i onsdags, Jag rusade ut ur badrummet, men hann inte svara. Hoppas han inte ser det som ett tecken på att jag inte vill prata. Hoppas han ringer snart igen.

Jag övar lite sång så länge. Skalor och så. Vill vara redo när han hör av sig igen. Har fått en underlig klåda också. Där. Mellan benen alltså. Och mensen skulle också ha kommit i måndags.

Tänk vad kroppen kan reagera konstigt på att man längtar!

Nattinatt!

4 Comments

  1. Är det bara jag som tycker att storyn är så jävla kul för att det är fel bild… eller… ja rätt bild men tjejen kanske har hittat fel kille… eller om det nu är rätt kille. Äh… skit samma.