Topp 10 lista Uppdaterad 22/3 12.23

Obs, en omröstningsruta är på väg så fort alla sover, men de vill inte sova nu!

 

 

Här kommer min och snart er topp 10 lista, jag har valt det snärtiga namnet


Neon Signs

 

”Nu skärper du dig så in i helvete, eller så kommer du tillbaka när du kan uppföra dig ordentligt”-listan

Ja, kanske inte jättesnärtigt men träffsäkert och lite stulet från dels min barnuppfostran och även hur jag tillrättavisar störiga människor på konserter. Japp, det funkar utmärkt.

Motiveringar kommer sist, i de fall de behövs. Detta är alltså företag du i möjligaste mån skall undvika i mitt tycke. Representerar du företaget är du välkommen att komma till tals.

1. Eon

2. Telia

3. Bosch

4. Försäkringskassan (se kommentarerna)

5. Trygg Hansa

6.

7.

8.Comhem

9 Tele 2/The Phone House (se kommentarerna)

10. CSN (läsarbidrag, motivering vad jag förstår överflödig)

KAPTEN KONSUMENT

Lättklädd konsumentupplysning i lyxförpackning

Eon behöver ingen lång förklaring, de är stora arroganta och helt jävla omöjliga. Hur man än gör vinner de, jag förstår verkligen folk som tappar det. Efter 3 samtal, långa sådana finns när jag mailar dem. ”... kan inte hitta noteringar eller meddelande om att vi skulle ringa upp dig. Vänligen återkom till oss per mail eller per telefon om ditt ärende” Tack som fan’

Hos Telia skulle jag häromdagen öppna ett abonnemang åt min mor, det enda hon ville var att slippa bindningstid. För att hoppa över en massa turer så kom vi fram till ett lämpligt abonnemang och min mor tog över för det nu så populära inspelade kontraktet. Varpå hon lämnar över till mig igen för att det mycket riktigt inte var någon bindningstid men väl tre månaders uppsägningstid. Kom igen för fan Telia, skärpning. Plus även för kommentaren “Som svar på din fråga varför du bör vara kund hos oss så tycker jag att det är ditt fria val var du väljer att vara kund. ” Imponerande!

Bosch och mer Bosch. Dessutom gömmer de sin 500 kronors gröna rabatt väl, så att alla som inte är dubbeluppmärksamma missar den, skulle du sedan råka skicka in fel kommer din ansökan inte räknas. Fint.

ComHem orkar jag knappt ta upp, det var länge sedan. Men jag avslutade alla brev med att undra om de tyckte  det var ok att ljuga. När någon till slut svarade att det naturligtvis inte var ok att ljuga var min följdfråga given. Men den svarade de aldrig på.

Trygghansa, tillexempel för att vi tack vare dem var oförsäkrade i fem dagar. Ja det är en big deal. Jävligt big deal. De har fortfarande inte svarat på mina frågor om vad som gick snett. Till slut föreslog nån stackars yngling på Trygg Hansa att vi skulle vända oss till Länsförsäkringar. Det tog emot  då min mormor arbetade stora delar av sin karriär på just Trygg Hansa.

 

Jag har bara nämnt några, fyll på så uppdaterar jag listan. Nu skall jag fila på en logga till listan. Kanske måste korta namnet ändå då.

Update På begäran CSN. Rimligt antarjag, I am trained for nothing, så jag vet inte!?

 

24 Comments

 1. jag rekommenderar tele2/thephonehouse i kombination.

  lyckades efter tre(enligt dem) ogiltliga kontrakt kamma hem en underbar bindningstid på 72 månader(omöjligt enligt deras telefonsupport, 24 är max.) upprinnelsen var bl.a. en mobil som jag lämnat in i deras butik i halmstad som ”kommit bort på väg till lagret”. efter otaliga timmar i telefonkö och verbalt krig med deras telefonister så vann jag.

  numera tittar jag endast med det onda ögat på thephonehouse’s gatuförsäljare.

  1. Wow! Du förtjänar tröst. Maila din adress så skickar jag en ”Lolas bröllop” med vändande post. 72 månader, jag ber att få gratulera. Jag har en kompis som blev erbjuden polis eller väktarassistans ut från en tre-butik. Ni kanske ska slå er ihop?

   Nästa gång (ja, ja första gång då) jag går ut på stan i min Kapten Konsumentdräkt skall jag ta mig ett samtal med dem.
   [img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/03/superhjaltemedloggaliten.jpg[/img]

     1. Förstår jag det rätt att utöver den numera icke ploingande telefonen har du ytterligare en telefon. Och de är du bunden till i 72 månader eller vad som nu är kvar?

      Som sagt maila mig din adress så kommer filmen i vändande post! Den är både för honom och henne. Kanske han den namnlöse kan vara en av de nämnda parterna så får du i varje fall en kul kväll. På min bekostnad, eller Kapten Konsument.

      I väntan på det mailar jag dig en exklusiv förhandsvisning av Kapten Konsuments work out video. Den är också för både honom och henne.

  1. Var inte bitter Denis, hör av dig till Kaptenen så kanske han kan byta dina bittra känslor mot segerns sötma!

   1. Jag hade kunnat bidra med Försäkringskassan på första plats!!! Dom sänkte min frus SGI från 680 kr om dagen till 0 kr för att hon inte var anmäld på arbetsförmedligen en period om 14 dagar! Jag kan tillägga att hon var gravid i 8de månaden!

    1. Ja jösses hur kunde jag glömma försäkringskassan?
     Där har vi alla varit. De kör dessutom med laga hot. Det är värre än olaga.

     Bitter, bitter, lager?

  1. Jag har min bästa man på det. Nä, det har jag inte för han är upptagen med nåt ”riktigt” jobb. Fan också, jag bara förstör när jag är inne i mallarna och röjer. Jag är ett trubbigt vapen vad det gäller programmering. Njut du av det så länge det varar!

    1. Ta da![img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/03/Smiley.tiff[/img]
     Vet du vad, jag gillar dig och att du kommenterar så jag låter dig behålla det. Tills vidare…