Upp till kamp! (Undrar om rubriken sänder fel signaler?)

Nu gott folk är det dags för den första tävlingen med pris som jag faktiskt själv betalat för! Enkla regler är det också. Mars månad ut är tiden för tävlingen. Roligast vinner. Juryn är lite hemlig, jag tror att min mor kommer ingå bland annat.

Författa ett brev till något eller någon, skicka det till mig daniel(at)kungforpresident.se så skickar jag det från min mail. Att referera till Milvin, utan att nämna hans namn (jävla google, ger klara plus poäng.

Kullanders musmatta är bara med för att jag vill få en macbook air sponsrad. Det är så vi bloggtjejer gör. Kullander kullander kullander. Seså nu google, gör ditt jobb.

Pris? ”Lolas bröllop” på dvd så klart! Skulle det vara så att du har den så kan du få välja ”Lola 2  – Transgressing”. Är du ett die hard fan och har även tvåan, ta det lugnt, jag har ett ex av trean ” Lola 3 – All ladies do it”
Jag förbehåller mig rätten att i samråd med författaren ändra i brevet och man får så klart vara anonym. (Återigen jävla google)

Må bäste man, eller en av er fyra kvinnor vinna!

2 Comments