Vanlig dag på hemmaman/skribent-jobbet. Del 1

Kompressor
Inte kompressor

Har inte hunnit byta det punkterade (ja Björn från Göteborg, pungterade är roligt!) däcket på bilen. Däremot hinner jag varje gång pumpa det innan vi kör i väg. Det skulle jag göra nu nyss. Men se då har kompressorn smält. Jag tänkte senast i förrgår att jag var så glad att jag äger en kompressor som faktiskt används. Köp en så får du se, det finns tusen användningsområden, varav ett par riktigt bra.

Hittade osannolikt nog kvittot och hade köpt den för, hör och häpna 9 månader sedan!

Ringde BAuhaus och fick direktnummer till rätt avdelning, där de sa att det bara var att komma in med den, dessutom är det 5 års garanti. Törs jag säg att brevid mig stod Kapten Konsument med —– i handen! Nu är den inte bytt än, men ta i trä!

Håller nog till i morgon. Sen blir det moppe för frun. Det gillar hon. Jättemycket!

Av någon anledning Jack, så tänker jag på dig när jag skriver det här, för du har ingen kompressor än, eller hur?

 

 

14 Comments

 1. Kan tillägga att vår hydrofor fryst sönder, tanken också faktiskt. Tack Göran för support och lugnande ord. Samt Jula för att en ny bara kostar runt 1000:- Varför måste man (jag) lära genom att ha sönder saker.

    1. Fast å andra sidan ger detta mycket fler dråpliga anekdoter och det är mycket roligare! 🙂

     1. Sant, så sant. Men jag kan tänka mig att byta varannan ”learning by error” mot en lättklädd bild eller en (jag kommer inte på något annat) lättklädd bild till.

      1. Lättklätt! Det är en viktig definition som jag håller fru och moder stången med. Lättklätt, inte naket!

       I övrigt rätt, men jag kan tänka mig att vara mer lättklädd om det innebär färre fel.

       1. …och där stack x-boxen.

        Fel 0102 unknown error – literally means the console does not know what is wrong. Possibly a short or cold solder joint somewhere (2 reports of people repairing this, one was removing moisture build up inside the console, the other used a hot-air rework to reflow the BGA Ram chips)

        1. ….och bilden där du monterar itu X-boxen i lättklätt (naket!) tillstånd är att vänta. 😉

         1. Lättklädd och utan stånd, så är det en genial idé. Hoppas att frun/fotografen är vaken efter att barnen lagt sig!

          Annars får jag kolla om killarna på powerstore kan tänka sig att jag får vara med när de lagar den?

 2. Bifogar även bilden på den självborrande skruven som satt i däcket. [img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/03/bild.jpg[/img]