Anna-Karin i högform

Hej Svensk Bevakningstjänst

Jag parkerade i staden när jag skulle till gynekologen idag. Bara att köra i stan tar alla mina krafter. Svårt att låta bli att krocka. Har faktiskt funderat på att ta körkort, men det är så dyrt. Ja i alla fall så hittade jag en ledig parkeringsplats till slut. Klämde in min bil mellan en grå Saab och en blå Opel.  Väldans trångt, men det gick. Råkade bara repa Saaben lite, lite. Hittade parkeringsautomaten också. En hund hade kissat på nederdelen, fast det vet ni väl redan om.  Ja, och så såg jag skylten. Är den verkligen från er? Den är konstigt skriven och jag ser inte er företagslogga heller. Försökte ta loss skylten och stoppa i pengar, men det kom ingen biljett. Är den trasig på riktigt? Jag gick till gynekologen i alla fall och efter det var jag tvungen att gå till apoteket. Men sen kom jag tillbaka till min bil. Jag hade inte fått några böter, men jag tror att någon varit inne i min bil. För jag tror att någon ätit av mina ballerinakex som låg i passagerarsätet. Jaja, nu är jag hemma igen. Har lite dåligt samvete. Vill ni att jag skickar pengar? Jag stod parkerad i 1h och 27 min. ungefär. En annan sak jag funderade på. Räknas klamydia som ett handikapp? Får jag stå på handikapplatser? Inte för att det hindrar mig att gå ordentligt. Men det kliar ganska mycket.

 

Men vänliga hälsningar Anna-Karin

 

3 Comments