Årets miss?

”Hej Daniel,

Tyvärr har din ansökan för siten Küng for president! till eBay-Tradera.com blivit avslagen. Den vanligaste orsaken är att vi anser att innehållet på din webbplats Küng for president! inte passar eBay-Tradera.com.

För att veta vilka kriterier eBay-Tradera.com har vid valideringen av din webbplats kan du se eBay-Tradera.com programinformation.

Med vänlig hälsning

TradeDoubler och eBay-Tradera.com

 

Lite som att inte boka Beatles den där gången…

 

Tihi!

 

Ebay och Mammasidan, ni kommer ångra er, men då kommer jag skicka samma brev tillbaka fast tvärtom. Ja ni förstår eller hur?

Tidigare refusering här.

11 Comments

  1. Tänk om det är det där med kissa som fällde avgörandet.. De kanske har urinfobi?

    1. För att sammanfatta med en visa ”engelska flottan har siktats vid vinga…”

      (Göteborg möter engelska)

  2. Din ansökan till Lekmer SE är satt ”Under Övervakning”. Att vara ”Under Övervakning” betyder att företaget du ansökt till vill vänta med din ansökan. Det kan finnas många orsaker till detta. Ett kan vara att din site låg nere när företaget skulle validera den. En annan anledning kan vara att företaget vill se hur din sida utvecklas till något bättre/mer passande till deras site. Varje företag avgör själva om de vill sätta en ansökan ”Under Övervakning” så att de vid ett senare tillfälle kan gå tillbaka till ansökan igen och då bestämma om de vill godkänna din site eller inte.

    De ser i varje fall till att inte utesluta något! Smart!