Ät som en gris.

Min fru säger att jag äter som en gris. Jag säger att jag äter svensk gris. Såvida inte nån bjuder på annan gris. Jag äter vilken gris som. Den spanska grisen helst, eller den italienska. Min fru säger att hon har bildbevis, jag hävdar att det är vinklarna som är ofördelaktiga samt att Kjetil grillat en aningens för hårt.

7 Comments

  1. Tror inte ”ät svensk gris” reklam vill använda dessa foton…
    Dom P-A tog var mycket bättre!

    1. Tack, det var det jag misstänkte men det är alltid lättare när man (jag) får medhåll utifrån. Du kanske kan vara intresserad av att rösta i en liten undersökning jag har. Tveka inte om att be mig, Milvin eller Kapten Konsument om hjälp. Ja, Milvins hjälp kanske du kan akta dig en aning för ävrn om han vill väl. Oftast.

  2. Man skall inte genomgrilla dem från en sida, vända ibland är tydligen tricket har jag hört.

  3. Vad jag förstod var det genomgrillat från båda sidor och kanske på dubbel värme. Men han är norrman, de borde kunnz sådant.