Beröm till Gaggia

Hej,

normalt skriver jag arga brev till dumma företag (och snälla också för den delen så som här http://arkiv.kungforpresident.se/2011/05/moccamaster/ )

Nu vill jag för ovanligheten skull säga tack till Gaggia för att de konstruerat en kvarn som i stort sett inte går sönder och när väl den lilla fjädern, som man faktiskt klarar sig bra utan, ändå går sönder så är det en baggis att öppna maskinen och själv laga!

Enda frågetecknet är varför måste de ha så många olika sorters spik?

Fridens

Kapten Konsument

 

8 Comments

            1. Mitt motto också. Jag böjde spiken så jag slängde dem och fyllde hålen med pl400. Det sitter jättehårt och kommer bli knivigt att skruva loss nästa gång.

  1. Inte en utan två kombinationstänger på bilden. Det är amatörernas val nummer ett men ett ypperligt verktyg att förstöra saker med. Spring genast iväg och köp tio olika specialtänger. Du vet att du behöver dem… mannen i dig säger det.