Bildfråga

På allmän begäran kommer här en bildfråga. Vad finns normalt inte på ett kontor, men tydligen på kontoret för Küng for president!™ priset är del två av serien i Lola nämligen ”Lola transgressing” Lämna ditt begåvade, eller rätta, svar i kommentarerna eller är du för blyg så maila. Lycka till!

Nu med en vinnare!

Emelie ”Hönsöga” Rydén

Gratulerar!

14 Comments

  1. Nu skall vi inte tolka in saker i bilden som inte finns där. (Om det finns så maila mig i smyg, jag saknar ett och kan ha anklagat övriga i familjen)

   1. Jo, men det är inte så lätt. Jag vill inte verka gnällig, men när man klickar på bilden blir den mindre…
    Sen har jag ju redan Lola Transgressing så min motivation är ganska låg.

     1. Nej.
      Är det ett ägg? Eller rumpan på en kyckling? Det går fan inte att se…

       1. Tjohoo! Hade jag vetat att alkohol var inblandat hade jag tagit det tidigare.
        Det är så många människor jag delar denna seger med, hoppas jag inte glömmer någon nu. Jag borde så klart skrivit ner deras namn på en fusklapp, men jag förväntade mig ärligt talat inte att vinna. Jag vill tacka David, för att han alltid finns där och stöttar mig, och mina föräldrar som gett mig ett självförtroende som vida överstiger min förmåga. (Det sista har jag snott från Tina Fey.) Jag vill tacka mina vänner, som tror på mig i vått och torrt. Hemköp, där jag sett ägg ett flertal gånger, och sist men inte minst: Daniel – för att han trodde på mig och gav mig en chans till.