För att slutligen slå fast vem som har störst apparat har jag nu fotograferat bådas apparater. Terjes apparat stod som den gör på bilden. Min bild är dock arrangerad för att få min apparat att framstå som större. Allt ligger i presentationen. Det som började som en vänlig förfrågan på Facebook från en vän och oskuldsfull ung (nåja) kvinna om en riddares (Terje) hjälpande hand (högtryckstvätt) och urartade till en giganternas kamp som jag nog kommer tilldömas segern i.

Desutom avsåg jag lämna min högtryckstvätt, som faktiskt är större än Terjes, med monsterbilen som skulle ha John Deere trädgårdtraktorn på släpet och i dess släp skulle min högtryckstvätt stå. Jag skulle sedan elegant iförd Kapten Konsuments fulla dräkt köra nerför ramperna till tonerna av Wagners ”Ride of the Valkyries” genom en ring av brinnande duvor (eller liknande). Som sagt presentation är A och O.

Terje lämnade den till svärmodern.

Terje vinner självklart på att han levererade först. Men är det synonymt med bäst. Passar även på att be om ursäkt för alla misstolkningsmöjligheter men det gick inte att skriva annorledes. Nu till bilderna först ut som sagt Terje!

De stod så, jag lovar!

 

Oj, min bild blev visst större, undrar hur man ändrar det?

Till sist stora delar av den rafflande konversationen!

Klicka på den så blir den nog läsbar!

Skall vi säga Terje 1 – Daniel 1 ?

Just när jag skall publicera detta kommer från Jonathan ”I bet my wood splitter is bigger than yours”. Precis vad jag behövde, en utmaning till. Mer på liknande tema här.