Designa en logotype, vinn en för liten t-tröja!

Bästa Kapten Konsument-logotypen belönas med t-shirt i förmodad fel storlek från Volvo/Ford-lådan! Först ut är jag själv. Rätt nöjd faktiskt, men jag vet att den kan toppas tiofallt!

Hade jag mer tålamod, eller möjligen rätt program hade jag lagt till nån härlig vit skugga runt Kapten Konsument så att det stod ut mer.
Vänta bara tills jag är ett tv-program då vet jag vem som skall göra grafik, Kajsa och/eller Thomas. Tills dess får ni härda ut med mina försök, och varför inte ditt bidrag till tävlingen? Så här gör vi, Tävlingstiden är maj månad ut bästa förslag belönas med ovan nämnda plus att jag låter göra en magnetdekal som får pryda min lilla bil när jag/Kapten Konsument är på uppdrag!

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=XqFZ4nQayjo

24 Comments

  1. och du antog utmaningen snabbare än en 18 årig kille med nytt körkort antar utmaningen ”-Undrar hur fort du vågar köra?!”

 1. Jag har ju redan fått en tröja från lådan….hade ju hoppats på Lesbian Horse Stories som pris…..lesbiska hästar verkar vara fett!

 2. Rogerstam: Med tanke på din kompetens på området kan en ”Lesbian horse stories” möjligen vara på sin plats om du bidrar och vinner.

  Om du kommer på sämre placering föreslår jag att vi, du och jag och eventuell tredje part till exempel Mackan och/eller Björn, helt enkelt gör ett litet fullkontakts rollspel med boken som utgångspunkt.

  Jag tänkte att någon precis som jag skulle bli helt uppspelt av tanken på magnetiska reklamskyltar till bilar. Något jag upptäckte när jag jobbade för ”Blåsningen”. Svaret är på en hel del ställen för runt en tusenlapp.

  1. Jag visste det! Det kommer bli en ny trend, så enormt svårt att låta bli. Vad skall du ha på dina? Vänta låt mig gissa. ”Sex instructor, first lesson free!”

  1. Vad skiljer ”redneck” från ”white trash”? Oftast säger folk white trash om den!

   Jag blir som vanligt glad bara någon säger något!

   1. White trash = boende i husvagn/getto i förorten till en storstad, förmodligen har ingen bil om dom skulle ha en så är den ford pinto, jobbar på en diner med att servera stelt toast och kaffe alternativt jobbar på fabrik. Enda sättet att komma upp i världen är att bli en rappare…

    Redneck = bor på landet, har inget jobb, har en vapenarsenal som skulle få Libyen att verka som en dagis, jagar, spottar, spelar banjo, kör den största rosthögen han kan hitta. Har inga ambitioner att komma upp i världen…

    1. Oj, tackar! Det var verkligen ett par hack upp på komplimangsstegen.

     Får se över min vapenarsenal dock. Mest luftvapen (än så länge)

 3. ”Fick” just det här bidraget. Tyvärr betydde det Kunskap och Kompetens. Synd.[img]http://www.kks.se/SitePages/~site/_layouts/KKS/Ext/Images/logga.png[/img]
  Tack Stefan oavsett.

 4. Tävlingstiden är maj månad ut….spänningen är oliiiiiiiiiiidlig!

  1. Utan att lova allt för mycket kan jag säga att du Thomas ligger väldigt bra till! Det är i vanlig ordning Milvin som stökar lite. För det ber jag om ursäkt!

 5. Jag hoppas! Särskilt eftersom jag redan fått en för liten tröja. Och vinner jag inte så hoppas jag på ett tröstpris i form av Lesbian Horsestories….

 6. För liten tröja, det måste vi nog ha ett bildbevis på eller hur!?
  Skulle ”Historiernas Lessebo” funka, ja det är ett palindrom.

  (Jo, jag vet. En palindrom)

  (Japp, jag vet. Anagram)