Nio varv ved kvar till hälften av årsförbrukningen (ca 50 kubik, hälld visserligen och inte staplad som på bild men det är fint att stapla). Jodåmensåatt det blir nog bra. Inser nu att jag borde köpt en såg för knappt dubbla pengen och en klyv som får vår nya enorma att ändå blekna. Familjen som bodde här innan hade en vedprocessor i 100 000 kronorskvarteret. Då visste jag inte vad det var för något. Nu tänker jag oftare på den än öl och sex sammanlagt. Vedprocessorn då, inte familjen även om de var synnerligen sympatiska.

Bifogar nedan lite illustrerande bilder. Sofia har tagit de som är snyggare även om jag ser galet tjock ut. 87 kilo vägde jag för 8 år sedan. Nu 116. Lyckliga frun!

 

Misströsta inte det finns många liknande bilder till. Med yxa och med trägårdstraktor bland annat.

Här ett av de första inläggen, med både trädgårdstraktor och monsterbil.

Byxa från Fristads Generation Y. Ja ni kan få köpa loss bilden för rätt peng.

3 Comments

  1. Nu vet jag! Det är skorna som inte överens med övrig rekvisita… Även om du har skostlk 46 så är sandaletter och ved ingen självklar kombo.

    1. Det är samma härliga arbetssko som jag hade när vi träffades älskling, så sandalett vet jag inte riktigt om jag går med på.