Face Book, what could possibly go wrong?

Fick ett mail från min tvillingsjäl i norr…

”Jag har gjort en vänföfrågan till en Daniel Kung (det finns väl knappast två?) annars får du väl leta upp mig. Jan”
Den onde

Ett par underhållande faktum. På FBI´s most wanted lista. Daniel Kung.

Samma dag i Malmö gifte sig två stycken Daniel Küng varav jag var en. Var tvungen att ringa och kolla med skattemyndigheteten efter jag läst i ”Legalt” att Daniel Küng gift sig fast med ”fel” kvinna. Dessutom gifte de sig i den kyrkan jag egentligen ville gifta mig i. (Killar får också ha sådana önskemål)
Sen finns det en tredje Daniel Küng, en tysk professor som säkert är mycket glad för att mina motorsågsbilder dyker upp näst hans porträttbilder om man bild söker på google.
Den gode
Den gode
Den gode
Så för att gissa vilt, är han antingen på väg att bli kompis med en asiatisk/amerikansk mördare eller en tysk/estnisk professor. Båda alternativen är nog mer spännande än vad jag är.Eller?
Den?
Den?

5 Comments

  1. Skäre?

    För övrigt syns det att du bort på landet eftersom du bär ett par äkta Blundstone! Respekt!

  2. Stämmer gott det!

    Nya generationens robusta all-round såg. Framtagen för kapningsjobb när du behöver en kraftfull motorsåg med snabb acceleration. Den kommer att bli den klara favoriten bland de krävande deltids-proffesionella skogsägarna. Har den nya Clean Power™ motortekniken, som levererar mer kraft över ett bredare varvtalsintervall. Clean Power™ motorn ger också lägre bränsleförbrukning och mindre utsläpp. Har bränslepump som gör det lättare att starta sågen. Har även verktygsfri kedjespänning för snabb och enkel sträckning och montering av svärd och kedja.

    Allt det är skit samma, när man som jag inte kan slipa vettigt…[img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/02/CS_2255_J110-152_cslarge.png[/img]