Gratis glass, eller Kapten Konsument förändrar världen sakta men säkert.

Via mail kontaktades jag av ett ungt flickebarn (gissningsvis i 35-års åldern) som behövde hjälp. Kapten Konsument till undsättning!

 

Hej,

det har kommit till Kapten Konsuments kännedom att ni på Facebook erbjuder folk glass gratis allt de behöver göra är att ”logga in via den blå knappen nedan, svara på några frågor samt bjuda in tre vänner”.

Nu skulle jag kunna slå på den stora trumman, men lika generösa som ni utger er för att vara skall jag be Kapten Konsument vara utan senare förbehåll. Rätta er text, bjud mina tre vänner Milvin, Anna-Karin och Mackan på en glass, så slipper vi göra en big deal av det här.

Just det Eva-Lotta som är den hemliga tipsaren vill också ha sin glass, för hon har gjort allt ni bad om på er förstasida. I rimlighetens namn borde väl hennes tre vänner också få sina glassar. Men där håller jag med mina krav, annars blir jag en lika god kålsupare som ni har varit. Vänligen bekräfta snarast och ändra er text senast måndag den 25/7 2011

Mvh

Kapten Konsument genom Daniel Küng

Det enda … Njae, det stämmer väl inte helt.

”Hej Daniel,

 

Tack för ditt mail. Det har kommit in några synpunkter på att man inte förstår att 3 av sina vänner måste gå med i kampanjen för att man ska få sin glass. Jag kommer att skicka detta vidare så ska vi se till att denna text förtydligas.

Ha en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,

Rebecca – Kundservice Mobajl”

Mitt svar:

”Utmärkt bra! Som tack för ert snabba svar stryker Kapten sitt krav på glass till Milvin, Anna-Karin och Mackan. Eva-Lotta är dock bara en liten flicka, tillräckligt gammal för Facebook men inte mycket mer. Nog kommer hon få sin glass av er eller hur.

Fridens

Kapten Konsument genom Daniel”

Lite förbättrad är den faktiskt!

Deras svar

”Hej igen,

Vad har hon för mobilnummer då?”

Och till sist den lyckliga unga flickans tack:

”hahaha jag dör, mitt nummer är 070-00 00 00

går det alltid så här smidigt?
Lotta”Sådan är Kaptenens makt Lotta, tveka inte att maila honom kaptenkonsument(@)kungforpresident.se Oj vad glad han blir om du länkar till detta eller bara talar om för en god vän att han finns!

 

Comments

  1. Jo visst, jag fick min glass men men men… den fick bara kosta 16 kronor. Jag ville ju ha en tip top och den kostar ju mer än så. Dessutom ringer fiskleveroljekvinnan mig och är arg för jag inte köper fiskleverolja av henne. En av frågorna för att få glassen är just ´äter du fet fisk´? Nej är mitt svar. Fiskleverolja kvinnan ringer och erbjuder mig billig olja, jättebra för allt säger hon. Men jag förklarar att jag inte kan äta fisk för då får jag svårt att andas och måste åka ambulans. Hon ger sig inte och säger att jag får fint hår. Jag vill ju inte åka ambulans hela tiden så jag tackar nej, då blir hon arg och frågar var hon ska skicka fiskleveroljan. så håller vi på hon och jag. Hon har ringt tre gånger och ger sig inte. Kanske kan vara nått för julen kanske..
    Men tack kära kapten konsument för glassen, vill du ha fiskleveroljatanten så får du henne gärna.
    Kram Lotta