Hur man än gör. (Uppdaterad)

Hur jag än gör så är det alltid någon som är tuffare och manligare. I dag köpte jag ett pyttelitet släp (jag jag mätte dessutom fel, men som tur var gick framlämmen att fälla som bilden illustrerar). Vidare hämtade jag sex grymt härliga och manliga knivar, Perceval 9.47.

Samtidigt långt upp i norr timmrade Kong på sin bastu till sin koja. Jo du läste rätt, koja.

Kong 1 – Küng 0 den här omgången.

Hittade en bild till. Först tänkte jag att den var till Kongs nackdel, men så klart inte. Han har en one piece. Det har inte jag.
Fan också Kong 2 – Küng 0

11 Comments

  1. Tackar! Lovar att anstränga mig ännu hårdare framöver för att göra dig stolt. Kan vi köpa glass nu?

 1. Ögonmått är manligt. För det var väll det du använde när du köpte det stora manliga släpet?

  Tycker att det är någon som pluggar väldigt hårt för de där knivarna.

  1. Mitt ögonmått är på gränsen till ovanligt bra, alltså använde jag mig av en lasermätare. På sant!

   Vem är det som utövar påtryckningar på dig? Jag tror att du är vuxen nog att stå emot dylikt grupptryck. Eller?

   (För i sådana fall har jag en härlig monsterbil på lut till dig)

 2. Absolut står jag emot grupptrycket och får dras med mina otrendiga laguiole knivar.

  Tycker att PA har pluggat rätt hårt för nämnda knivar i olika Twitter inlägg.

  Pick-Up. En dag kommer jag att slå till! Så att jag manligt kan slänga upp den där brädlappen som har legat vid sidan om huset de senaste åren på flaket och glida in på återvinningscentralen mallig som en pudel [Har ändrat ordspråket eftersom vår dotter tycker just att pudlar är det malligaste som finns]

  1. Även Laguiole kan väl föranleda en mallig pudelhållning!

   Kan du backa vettigt med släp? För det är hårt som fan att ha en stor pick(-up) plus ett jättesläp. Speciellt om man kan manövrera det.

 3. Helt värdelös att backa med släp. Det är just av den anledningen jag vill ha en pick-up.

  1. Övning med liia trädgårdstraktorn och släp har förvandlat mig till en regelrätt ninja vad det gäller släp och backning! Ingen uppgit är för stor! ( Eller är det bara jag som är styv i korken nu likt en nybliven 18 årig körkortsinnehavare.