I dag är jag arg på ”Sova”-butiken

För andra gången har jag nu fått ett reklam-mail från ”Sova”-butiken. Med drygt 1300 andra mailadresser synliga. Galet störigt, med tanke på att jag mailat dem 6-7 gånger och bett dem stryka mig ur deras register.

Så här kommer mailet till dem:

”Vänligen vidarebefordra till berörd person.

Det är nu andra gången jag får ett av era massutskick med samtliga adresser synliga. Det är sjätte eller sjunde gången jag tillskriver er om olämpligheten i det. Så för sista gången innan jag polisanmäler er för trakasserier, stryk mig ur samtliga era register och vänligen meddela mig brevledes när så skett. Kommer ingen snar bekräftelse donerar jag samtliga adresser till www. gaybearmovies.com för deras massutskick. De är liksom ni intresserade av sängar och är rätt oblyga. Jag är säker på att Familjen Hagman (xxx.hagman@glocalnet.xxx) kommer att uppskatta det.

Mh

Daniel Küng

Detta mail är fritt att citera, publicera och/eller vidarebefordra. Inget av dess innehåll är hemligt eller ämnat enbart för en mottagare. Har du av misstag mottagit detta mail är det upp till dig att avgöra vad du vill göra med det.

 

www.kungforpresident.se”

 

Lade här till …och är rätt oblyga… Det fanns inte med i mailet som i övrigt är inklippt i sin helhet.

(Minns inte varför jag lade till det längre, ja ja så skulle jag inte gjort i dag)

Svaret här.

7 Comments

 1. Fan det var så djävla roligt, har skratt konvulsioner så att tangentbordet hoppar.

  Skall prata med Anders som äger några Sova butiker i morgon!

  1. Kan tillägga att han som har/hade Sovabutiken i fråga (Stockholm någonstans) kontaktade mig och erbjöd mig någon form av värdecheck som kompensation. Jag avstod faktiskt från den, dessutom som jag skrev är jag sällan i Stockholm. Men då var han beredd att lösa det på något för mig bra sätt så han, vars namn jag inte minns, skall ingen skugga falla på.

    1. Tänk om ordspråket vore ”om man bäddar får man ligga”. Vilket argument! Aldrig mer nån diskussion, alltid bäddat och med överkst och små kuddar och mariannegodis på kuddarna.

     Jag tycker helt enkelt vi gör om det nu. ”Om man bäddar får man ligga”.

     1. Känner ingen karamell som heter Marianne – men ok om jag bäddar så får jag ligga låter som en done deal!