Jag bidrog till ditt lidande.

Med tanke på att Jesus dog på korset för din (och min) skull, lät jag bli att skrivanågot i dag. Hoppas att jag bidrog på så sätt till att er långfredag blev både längre och mindre behaglig. Som sagt, all förändring är av ondo och när jag var liten sändes minsann inga komedier. Nu är det konstrunda och Statoil för hela slanten.

Fy på er! (Och jo, nästa vecka kommer det lättklädda lättsamheter som vanligt.

Tills dess, Herrens Frid!

2 Comments

 1. Tja, jag läste Matteusevangeliet igår. Känns liksom inte som man har rätt att fira påsk om man bara tänker på godis och sillsnapsar.

  Anna-Karin var också lugn igår. Hon stod vid fönstret och spanade efter påskharen!

  1. Då så, välkommen fram. Det är serverat.

   Milvin har hängt i fönstret sedan i onsdags. Nästa gång han utbrister

   – Men det är väl en påskhare? om en jack russell vet jag ärligt talat inte vad jag gör.