Litet varv till med Cloetta


Såväl som blåbär

Nu när jag fått EU på min och Kapten Konsuments sida tyckte jag det var hög tid att påpeka det för Cloetta, här är första brevet. Så Cloetta vad gör man när man gjort fel?
Artikeln i SvD

”Jag fick lära mig när jag var liten att man skulle be om ursäkt när man hade eller gjorde fel.

Nu har EU bestämt att ni har lurat mig, vad tänker ni göra för att jag skall kunna lita på er igen och känna att ni kan vara mina kompisar?”
Än så länge inget svar, semester kanske?

12 Comments

 1. Jag menar så här: När du nu har EUs öra och har fått dem att intressera sig för Cloettas produkter så vore det inte fel om någon kommission också undersökte innehållet i sexchokladen. Vad den innehåller har jag ingen aaning om. Men, med tanke på att det varken finns hallon eller banan i dom andra så är jag rädd att dom inte kommer att hitta något speciellt i sexchokladen heller.

  Men saken bör undersökas. Det anser jag är ett oavvisligt konsumentkrav och ett uppdrag helt i Kapten Konsuments anda. På med rollerblades och övrig mundering!

 2. Det jag ville uppnå var då att få in bildjäveln i kommentarsfältet och det gick väl bara sådär. Ett försök till kommer här:
  [img]http://kimmea.blogg.se/images/2011/keke_151014079.jpg[/img]

  Jag sover i ”munderingen” eller som jag föredrar ”Superhjälte-dräkten”. Roller blades däremot står på golvet bredvid.

 3. Njae. Jag försökte inte ens få in bilden. Visste inte ens att det går. Länken fick duga för mig.

  Men Kapten Konsument fixar det också! Som väntat. Nej, jag är inte ute efter nåt speciellt. Vill bara visa att jag uppskattar kompetens och engagemang. Sånt har vi alldeles för lite av i dessa dagar. Se exempelvis:
  http://www.gke.org/pub/files/Att%20driva%20hotell%201.pdf
  Kanske redan på Kaptenens agenda?

  Engagemangementet visar Kaptenen genom att sova i munderingen – på samma sätt som brandmännen. Och kompetensen genom att snöra av rollerbladen så att inga olyckor sker under nattliga expeditioner till kylskåp och hemlighus.

 4. Ja. Men det var från ’förr i tiden’. Numera får det inte hanteras.

  Just Artur och familj är faktiskt på väg mot oss om några dagar. Har du sovplats och är intresserad av en intressant afton i många avseenden och om du vill ha en bra landningsplats nere i Sydtyrolen så kan du låta dem bo hos dig. Lite osäker på hur dom åker. Men tror att du bor strategiskt till.

  1. Som jag brukar säga till min kära fru:

   – Här på Küng for president!™ är jag helt transparent.

   Det möter sällan full förståelse. Men jag förstår!