Hylliekrokens Äventyrsgolfkombatanterna är utsedda. Jag förenklade och beslöt mig för att utmana samtiliga som kommenterat. Plus Kjetil som sa att han absolut skulle kommentera för det ville han inte missa. Antar att det måste kommit förvärvsarbete i vägen. Strunt i det du är med ändå!

Rogerstam, Denis, Mackan, David och Mårris ni är härmed utmanade. Jag ser gärna synpunkt på tid och dag. Mitt förslag är en veckodag vid fem med tillhörande öl efter. Alternativt en en helg (eftermiddag)?

Vidare kan jag stolt meddela att den nya vedklyven är installerad. Handtagen på den är jämnstora med den gamla klyven. Jämförande bild kommer så fort jag ids lyfta armarna tillräckligt högt. Har blivit en del ved i eftermiddag. Johans Järn i Anderslöv inhandlades den på. De är ett kärt gäng. Med en snygg logotype som skulle passat här.

Faxes klyv

Nu kom jag på en smart bildlösning utan att resa mig. Internet!

Clas O. klyv

Rätt så rättvisande proportioner.

18 Comments

    1. Det blir det absolut! Alla hade så olika uppfattning om när bara att jag lät det bero ett tag och högg ved i stället. Tror du ärligt talat att du har en chans?

     1. Självklart, du kommer få se dig besegrad av mig. Kanske också av rogerstam

      1. Hotfiullt, lite Mike Tyson-style. Nej inte så vidare vad? Öva lite på dina psykningar, det är nog din nyckel till en andra plats.

 1. Ja så kom jeg med på et kjøttben ikke dårligt da jeg ikke gjorde som jeg sa jeg skulle
  Lidt som midt liv :p

  1. Du kom med för att jag ville ha någon som garanterat dricker öl med mig och som jag sannolikt vinner över. Lite som ditt liv, ja.

 2. Om frakten som jag förväntar mig inte kommer denna vecka så är helgen ledig!!!

   1. Ne, vissa av oss har jobb o sköta ;-D

    Jag kommer att göra det dock….