Matfoto

Jag har gjort en liten läsarundersökning, dels här hemma (Milvin, alla andra sover), men även på Zoomer Zone. Där glömde jag tyvärr matfoto som alternativ.

Men som sagt det gjordes även en nyss här hemma och en överväldigande majoritet, Milvin, ville se fler matfoton. Jag har som kanske bekant både jobbat som kock och matfotoassistent, så ett och annat knep har jag plockat upp.

Kielbasa?
Kielbasa!

Inget av dem kom till användning vid fotograferingen av denna korv. En härlig polsk kielbasa för övrigt. Som vanligt ”Stark korv in, stark korv ut” och ”Hård korv in, hård korv ut”. Dessa visdomsord kan man vända på hur man vill de blir bara bättre för varje gång.

Alla älskar korv! Allt apropå detta

4 Comments

 1. Jag ska upplysa dig om ett par saker!

  För det första, den kabel som hänger från din mobiltelefon går att koppla loss, det är alltså inte designproblem från Apple!

  För det andra så kan jag meddela att din fru inte ser på dig med dom ögonen, ”Kielbasan” är inte så stor som du önskar. Hade den varit det så hade du och Ron Jeremy haft en lovande karriär ihop. Som saker är nu så har han haft en lång rad med givande filmer medan du har bara en lång Kielbassa.

  1. Till att börja med tack för mobiltipset. Den blev betydligt behändigare. Det visade sig även att släpet på bilen gick att bryta loss. Nu kan vi parkera nästan över allt.

   Sen måste jag säga att jag är imponerad av din kunskap om min ”kielbasa”. Senast du kan ha sett den var på gymnastiken 1989. Då vägde jag 78 kilo, nu väger jag 117-122.

   Till sist kan jag även meddela att kielbasan är uppäten… Så inte ens den har jag.

 2. I stand corrected…

  Beträffande din kielbasa är det så att den blir inte större med åren, slappare, hängigare, mindre samarbetsvillig ja men större hmmm……

  Var så god till mobiltippset men vad det gäller parkeringen så är nog inte släpet ditt största problem. Vad jag kommer ihåg hade du en bil som hade en udda skada, nämligen är dom orange/röda stolpar vid vägbyggen inte gjorda att köras över. En ny olympisk gren – carbowling, dock tror jag inte att den kommer att få någon nämnvärd fäste eftersom det kan kosta lite väl mycket om man är bra på det som du är!!!

  1. Thanks, and I stand erected!

   Du minns nästan rätt. Det var reflexstolpar i diket som skiljer motorvägarna åt. Det var föranlett av en normalstor hus-spindel.