Med lite tur kommer en ny film att premiär visas efter 14.00 i dag. Den är värd att göra plats i schemat för.Jag tror inte att det någonsin förr gjorts en film på temat, och garanterat aldrig med mig. Nu har ni något att se fram emot i er väntan på helgen. Håll tummarna för att inget oväntat dyker upp. Som att Telldus lanserar en ny hemlig produkt som jag antagligen kommer köpa, såvida de inte sponsrar mig med en. Bra idé! Slänger in en bild från deras hemsida och hoppas att det funkar bättre än med Kullander och Air Booken. (Jag är fortfarande öppen för förslag dock)

Iphonestyrdalampor

 

4 Comments

 1. OK – give it to me. Jag behövr ett killer recept på hamburgare. Något tips?

  1. Grovt malda kantbitar av ryggbiff, entrécôte, parmaskinka och spansk chorizo/salami blandat med lite mörk kalvbuljong, vitlök, persilja, hp-sauce paprikapulver, olivolja, lite potatismjöl eller maizena, salt o grovmald svartpeppar samt aningens socker.

   Linda med bacon o grilla/stek rätt röd då det lätt blir torrt annars.

   De har jag både ätit och sålt en hel del av!

   Be Anette mala!

   (Hamnade kommentaren verkligen på rätt post?)

 2. Hmm hamnade nog lite fel… märkligt. Tackar! Har köttkvarn hemma så jag tillåter nog mig själv att trixa ihop det. Salami/Chorizon var ett bra tips!