Mmm…

När jag handlade skruv i dag tittade en bonde in huvudet genom fönstret vid traktorvågen, han hade vagnarna fulla av säd, och sa till den unga tjejen i kassan ” Ska jag tömma det i tvåan som vanligt?”

Det är en konst att skämta med rätt människor om rätt saker, snart känner jag att jag kommer spricka… Hela bonde/säd grejen är till och med roligare än mina oskyldiga vägbeskrivningsfrågor i Göteborg med enda syfte att få folk att säga Bögatan.

Tillåter mig än en gång att citera allas favorittvserie ” Arrested Development”;

Tobias: Although, perhaps I should call the “Hot Cops” and tell them to come up with something more nautically themed. Hot Sailors. Better yet, Hot Seam-

Michael: I like Hot Sailors.
Tobias: Hmm. Me, too.

Sug på den du!

 

 


12 Comments

 1. Var och handlade på Willys för några månader sedan då jag, och alla andra som stod i kö, blev upplyst av en glad kassörska om att ”-Det går bra i tvåan också!”

  1. Det är vid sådana här tillfällen jag saknar VHS-porr. Där menade kassörskorna vad de sa. Undrar hur en domare skulle dömt.

   (och sen skar du av dig fingret?)

    1. Det vore även roligt om du häll lim i tv..

     Låt mig gissa att det här med lim i örat är ett uppskattat och återkommande skämt bland kollegorna?

     1. På jobbet använder jag mig endast av spraylim i limform och hade jag använt spraylim då jag limmade igen en av mina kroppsöppningar hade jag nog inte protesterat mot en förmyndare. Jag har visserligen delat med mig av anekdoten till kollegerna men själva utförandet skedde innanför hemmets fyra väggar.

      Gör du oss den äran hos A på fredag lovar jag att dramatisera händelsen 🙂

      1. Helvete, jag kan av hustru-j0bb-barn-vaktbrist-tekniska problem inte närvarro, men om det är sant det du säger kommer jag på blixtvist. Antagligen med tre yngre gossar. Tro mig när jag säger att jag få tillfällen tidigare önskat barnvakt. Jag tycker att datumet är synnerligen illa valt. Jag kommer att till berörda skicka fruns schema samt familjära högtidsdagar. Jag förutsätter att alla redan har me.com konton så då är det en smal sak’

       Tills dess får du gärna dela med dig här. Rita och berätta! Men skär inte!

       1. Fan vet om det här med bilduppladdning funkar men jag gör ett försök…

        Att fundera på en stund: en produkt är bra för örat, en är direkt förödande. Idioten som skulle formge den farliga tjuvkikade över axeln på den som formgav den braiga. Eller tvärtom, skitsamma egentligen, för mig var resultatet detsamma.

        [img]/users/tobbe/desktop/36-2437_l.jpg[/img]
        [img][img]/users/tobbe/desktop/ZP_13604996.jpg[/img][/img]

         1. Men upplagda går det fint![img]http://arkiv.kungforpresident.se/wp-content/uploads/2011/04/Skärmavbild-2011-04-08-kl.-23.12.22.png[/img]

          1. Med en gnagande känsla av att ha dragit denna debatt liiite för långt ombeds alla followers att själva göra jobbet och bildgoogla på terracortril och superlim.