Något för kvällspressen kanske

Snart som tabloid?

Upptakten här. Tack för stöd från Bokhandlarn i kommentarerna, nu skall jag bara lära mig gråta trovärdigt på låtsas sen ringer jag Kvällsposten. Jag kan här i vår lilla hemliga klubb avslöja att Fjunis (barnen döpte den, rätt snällt med tanke på att Fjunis) sedan födsel har en skada på rygg och nacke och faktiskt låter som en katt. Men det håller vi som vår hemlis. Kaninen Slipsen mår bra, tackar som frågar.

20110720-161101.jpg
Daniel och Fjunis framför vraket på olycksplatsen

Inga djur skades vid olycka med vagnen. En fru blev däremot övergående arg på mig efter att hon köpt fel skruvar (de var fyrkantiga, hur fan skulle de passa i ett runt hål, möjligen med hjälp av Tobias som kommenterar här i bland, han är duktig på sånt med verktyg och PL 400). Min vän Thomas förklarade att ”SÅ går det när man gifter sig”.Vi är ett rätt tufft gäng, han och jag.

20110720-161116.jpg
Fjunis, som kanske borde döpts till sneis om barnen inte var så empatiska

2 Comments

  1. Hm… fyrkantiga skruvar i runda hål. Känns som en kuggfråga och automatiskt söker jag svaret i PL4-600. Men kanske är det för enkelt? Bättre då att helt enkelt klippa lite flikar i de runda hålen och sedan trycka in dessa för att skapa fyrkantiga hål?

    1. Jag försökte att med hjälp av en rubank göra plats för spikarna, men det var väldigt svårt att komma åt. Ditt förslag verkar vettigt tyvärr har jag ingen överhandsfräs.