Ny regel som ersätter den gamla ”Gud får sparka mig i pungen när jag äter hamburgare i bilen”-regeln.
Den nya regeln heter ”Gud får sparka mig i pungen när jag äter dubbelwhopper och samtidigt har en banan i samma hand och matar min yngste gosse”.

Bild bevis nedan. Detta inlägg är det första i raden i min listiga plan att få fler läsare. Mackan har inkommit med en handlingsplan. Själv detaljstuderar jag matnyttiga sidor som mammabloggar.se. Har lärt mig en hel del nya knep och vinklar. Så om ni inte misstycker kommer förvandlingen ske så sakteliga från och med nu. Hur funkar ”Dannes mysiga pappelipappablogg.se, eller mysispappan.se. Det kommer bli bra det här. Förlåt det blir bäst så.

Termometern uppe i hörnan byts ut till antal bytta blöjor i dag. Visste ni förresten att jag köpte en jättefin ny gunga i går till minstingmysisengubbilubben.

Bananburgare, förbjudet i många av de baltiska staterna. Med rätta.

Kapten Konsument skulle kunna bli Kissekatten Konsument? Eller så skippar jag i att byta inriktning och så delar du med dig av härligheten. Då kan jag kanske dessutom förhandla med mina censorer (fru och mor) om förbättrade villkor för ”framstjärtsvisning”. Så heter det väl eller var det snäckan, ja ni fattar nog ändå. Jag har varit där och försökt lätta upp villkoren innan, se här.

4 Comments

    1. Köpte fem toppar i veckan och ett helly hansen skärp (särskrivning, check). Håller som bäst just nu på att förvandla ditt mail till ett inlägg. Därefter skall jag öva på det.