Oss bloggare emellan!

Följer en ung gosse som precis börjat blogga, jag tror att han fick sitt mod på min sida!

Citerar här hans slutkläm på ett inlägg och min kommentar, hans svar och dessutom bjuder jag på ett par fina jättemanliga bilder tagna av Sofia.

 

Hans slutrad

”Ps! Jag vet att det är gay att som kille blogga men jag skiter i. Och som min svensk-lärare sa en gång i tiden: Det finns en liten bög i oss alla! (True story)  /Ds”

Och kommentarerna, min först

Daniel

Först och främst gratulerar till att du kommit ut. Med en blogg då vill säga. Vidare undrar jag om du tycker att jag är gay. Jag är, om än några år äldre, en kille som bloggar. Ta en titt i välbekant lada och säg mig om det finns något homomerotiskt över denna bild?

http://arkiv.kungforpresident.se/2011/05/ett-varv-klart/

Det finns möjligen en pytteliten homoerotisk underton, men det är allt och knappt. Men vad gör man inte för att tjäna pengar!

Sist men inte minst önskar jag, som den blinda höna du utger dig för att vara, att du får massor av säd.

Lycka till!

Carl

Daniel! Jag trodde att jag hade svarat, men uppenbarligen misslyckades jag på något sätt. Du är på god väg mot att bli en äkta vedhuggare och sådana kan göra nästan vad som helst utan att det blir homoerotiskt. Tror jag. Det verkar som att du är rätt man att testa var gränsen går?”

 

Klicka på dem då blir jag större, jag gillar att vara större!

5 Comments

  1. Hur du än försöker framstå manlig så är det svårt att undvika en liten gay underton i dina bilder!

  2. Jag äger en Cirkus! Vi tar emot ansökningar för tillfället. Klädbloggare göre sig icke besvär! Alla andra avarter välkomna.