Rickard Söderberg (och originalförfattare)

Rickard Söderberg (och originalförfattare), jag vet inte vem du är och jag vet inte om jag delar dina ståndpunkter men din insändare är enastående! Du är välkommen att bidra med något här om lusten faller på! Tills dess klipper jag in din insändare!

 

Nu påpekade min gode vän Thomas att det minsann fanns en förlaga den finns här http://www.yuricareport.com/Parody%20and%20Humor/OpenLetterToDrLaura.html Tack för tips.

 

6 Comments

 1. Varning för besserwisser kommentar!

  Jag har försökt hålla det inom mig, men nu går det inte längre. Anledningen att originalet är roligt är att det är skrivet till ortodoxa judar som fortfarande följer gamla testamentets lagar. Anledningen att Richard Söderbergs variant tyvärr inte är (lika) rolig är hans okunskap. Enligt kristendomen löste Jesus oss från dem mosaiska lagen när han offrade sitt liv.
  Det finns mycket tokigt att attackera inom kristedomen, så detta blir lite som att missa öppet mål …

  Förlåt.

  1. Du vet att du mår bättre när du släppt ut det. Det är lite hela tanken med http://www.kungforpresident.se du har gjort det rätta Emelie, inte tu tal om det. Jag vill även framhålla att jag är vuxendöpt i Sankt petri kyrka vid 20 års ålder av en underbar präst vid namn Bengt Ingvarsson.

   Tänk vad ni inte visste om mig!

   Emelie, fortsätt släppa ut det. Lova det, jag gillar det!

 2. Vilken varm och skön stämning det är här på kungforpresident. Mmmmm.

  (n:et var det som saknades i kristedomen. rätt ska vara rätt!)

 3. Varm är mitt motto. Jag frågar till ocjh med alltid vänner om det och det är okej att publicera och vill de inte så tråkar jag inte ens. Det är i dag min praktiserade kristendom.

  Nu såg jag det saknade n:et slarvmaja! Skall jag rätta det i efterhand?

  Kramizzzzar ( det borde öka läsarantalet)